fbpx

Tečaji družabnih plesov

Na tečaje družabnih plesov se največkrat prijavijo pari, najdejo pa se tudi kakšni posamezniki, ki pridejo sami in si kasneje na naši internetni strani najdejo plesalca ali plesalko. Prijavijo se lahko tako čisti začetniki, ki bi se radi naučili nekaj osnovnih korakov, kot tudi tisti, ki so nekoč že plesali in bi radi svoje znanje različnih plesov obnovili ali celo izpopolnili. Tečaji družabnih plesov so namenjeni odraslim nekje od 20. leta starosti naprej.


Tečaj družabnih plesov poteka 2 meseca, 1x tedensko po dve šolski uri - 90 minut, in sicer največkrat ob večerih, torej od 19. ure naprej. Tečaji družabnih plesov se delijo na tečaje: začetne (1. stopnje), nadaljevalne (2. stopnje), izpopolnjevalne (3. stopnje) ter višje izpopolnjevalne (4. stopnje). Po štirih stopnjah tečajnikom na slavnostnem zaključnem večeru izročimo priznanje EVROTEST, ki potrjuje njihovo znanje svetovnega plesnega programa. To pa je tudi vstopnica v zahtevnejše tečaje klubskih stopenj v naslednjih plesnih sezonah.


Na zgoraj omenjenih tečajih se tečajniki naučijo osnov okoli 15 družabnih plesov, kot so: angleški valček, dunajski valček, foxtrot, polka, tango, cha-cha, rumba, samba, jive, techno swing, disco fox, mambo, salsa, bachata, passo doble ... Pri vsakem plesu se za začetek naučimo le nekaj osnovnih figur. Na tečaju, ki je vedno razdeljen na dva dela, saj po 45. do 50. minutah plesanja naredimo odmor, da se tečajniki lahko malce spočijejo, gredo kaj popiti, ipd., se še ne pleše v plesni smeri oziroma po krogu.

 

Plesne tečaje izvajamo v plesni dvorani Srednje šole in gimnazije Domžale, Cesta talcev 12, 1230 Domžale.

 

Izvedbo programa sofinancira: 

     

 

  

 

Urniki - začetni tečaji

Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
Nedelja
 

  

Cenik

 

79,00 EUR

dvomesečna cena

1 x tedensko

 

 

Poglejte tudi

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.