fbpx

 

V Plesnem centru Bolero že 30 let prirejamo rekreativne plesne vadbe, treninge različnih športnih plesnih zvrsti z namenom doseganja vrhunskih rezultatov, prirejamo plesna druženja, tekmovanja in prireditve. Individualni pristop in fleksibilnosti, ki ga naši uporabniki najbolj cenijo, nas je pripeljal do današnjih uspehov.


Po aktualnih finančnih in gospodarskih dosežkih nas bonitetna hiša Bisnode uvrša med prejemnike Zlate bonitetne odličnosti AAA oziroma med 1,6% najboljših pravnih oseb v Sloveniji. Zlato bonitetno odličnost AAA v Sloveniji dosega zgolj 2.648 od približno 167.703 registriranih podjetij. Certifikat zlate bonitetne odličnosti je za nas priznanje in dokaz, da delamo prave stvari in smo na pravi poti. Daje nam motivacijo in zagon za naprej, da bomo tudi v prihodnje zasledovali zastavljene cilje in izpolnjevali našo vizijo ostati na vrhu najbolj prepoznavne in uspešne plesne organizacije, slediti sloganu »Povezani s plesom – povezani s svetom«, s ponudbo in storitvami na ravni evropskih in svetovnih plesnih organizacij, ki pri svojem poslovanju uporablja najvišje standarde stroke in kodeksa poslovnosti.

 

Plesni center Bolero se tako uvršča v sam vrh odličnosti slovenskega gospodarstva in potrjuje svojo zanesljivost v odnosu do poslovnih partnerjev.

 

Hvala vsem, da ste del naše zgodbe! Vsi, ki še niste del naše zgodbe, preverite našo ponudbo in to postanite.

 

 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.