fbpx

Tečaji za valeto

Vabimo vas na novo spletno stran valeta.si

 

Končno je napočilo tudi vaše leto. Zadnji razred v osnovni šoli, najstarejši na šoli in še malo, pa boste končno srednješolci. Še pred tem pa, končni izlet, predaja ključa in seveda ... VALETA! Zaključni večer, ki si ga boste zapomnili do konca življenja - poskrbite, da si ga boste zapomnili po dobrem!

 

Na večer vas seveda pripravimo plesno - naučimo se otvoritveni ples in zaplešemo plesni venček.

 

Zapojemo himno devetošolcev in zaplešemo z našimi starši, morda učitelji ... Plesne vaje potekajo v naših prečudovitih in modernih, klimatiziranih plesnih dvoranah, lahko pa naša plesna učiteljica oziroma učitelj pride tudi na vašo šolo.

 

V primeru, da se poleg plesnih vaj, odločite tudi za organizacijo celotnega večera, se lahko zabavate v naši prečudoviti Astri, morda v Cankarjevem domu ali pa po hotelih. Ples pa seveda lahko organiziramo tudi na vaši osnovni šoli ali kakšni drugi, priložnosti primerni dvorani po vaši želji. Pripeljemo voditeljico - povezovalko večera, DJ-a, animatorja, če želite tudi plesni nastop. Pokličite nas za več informacij - z veseljem se dogovorimo za sestanek z vašimi starši ali učitelji. In imejte preprosto večer, ki si ga boste zapomnili za celo življenje.

 

 

Poglejte tudi

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.