fbpx

Praznovanje rojstnega dne

Boš kmalu praznoval/a svoj rojstni dan? Si želiš, da bo nekaj res posebnega? Da bo tvoja žurka najboljša in da bodo o njem še dolgo govorili vsi? Praznuj svoj rojstni dan z odlično plesno šolo, plesno šolo Bolero. In prepusti zabavo strokovnjakom!

 

V plesni šoli Bolero smo se odločili ponuditi naše nove prostore in v njih skupaj s tabo deliti prečudovite trenutke tvojega posebnega dne. Si za dobro rojstnodnevno zabavo? Zate smo pripravili tri pakete, ki se med seboj razlikujejo v ponudbi in ceni, seveda pa se lahko tvojim željam tudi posebej posvetimo in skupaj oblikujemo paket po tvoji želji.

 

Paket praznovanja rojstnega dne vsebuje najem dvorane, prisotnost plesne učiteljice, ki skrbi za animacijo vseh gostov in je DJ, ki vrti glasbo po tvoji želji, najem vrhunskega ozvočenja, prisotnost reditelja na zabavi, pripravo dvorane, najem miz in stolov (po potrebi) ter uporabo garderobnih in toaletnih prostorov. 

Cenik

 

Paket 2 uri

Vsebuje najem dvorane za 120 minut, prisotnost plesne učiteljice, ki skrbi za animacijo vseh gostov in je DJ, ki vrti glasbo po tvoji želji, najem vrhunskega ozvočenja, pripravo dvorane, najem miz in stolov (po potrebi), uporabo garderobnih in toaletnih prostorov.

Cena: 150,00 EUR

Paket 3 ure

Vsebuje najem dvorane za 180 minut, prisotnost plesne učiteljice, ki skrbi za animacijo vseh gostov in je DJ, ki vrti glasbo po tvoji želji, najem vrhunskega ozvočenja, pripravo dvorane, najem miz in stolov (po potrebi), uporabo garderobnih in toaletnih prostorov.

Cena: 200,00 EUR

 

Natisni vabilo

Zate smo pripravili rojstnodnevno vabilo, s katerim povabiš svoje prijatelje na praznovanje rojstnega dne.

 

FORMAT PRENOS
A4 PRENESI
A5 PRENESI

 

 

Rezerviraj

Torej, kaj še čakaš? Rezerviraj svoj termin v soboto ali nedeljo in pridi na svojo zabavo kot glavni gost. Brez dodatnega dela, priprav in beljenja glave, ali so se imeli tvoji gostje fino ali ne.

 

Rezerviraj svoj termin na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.