fbpx

Prizorišče

 

Zaradi izjemnega zanimanja, ki nas je popolnoma presenetilo- tokrat XXL edition 2. MTP Summer Dance Intensive-a. V pičlih treh minutah smo butično verzijo MTP Summer Dance Intensive razprodali in prejeli več kot 140 prijav. Resnično nam bi bilo iz dna srca žal, da ne bi morali tolikšnemu številu željnih plesalcev omogočiti, da bi zaplesali z nami. Zato smo se odločili, da vam ponudimo izjemno priložnost in nadvse ugodno namestitev v hotelu Austria Trend hotel, kjer bo tudi potekal drugi MTP Summer Dance Intensive z vsemi plesnimi delavnicami in presenečenji. Tako se boste lahko kar v copatih sprehodili do plesne dvorane, vse skupaj pa je v neposredni bližini Plesnega centra Bolero, ki ga bomo tudi obiskali. Kljub vsemu pa smo se odločili, da bomo gostil največ do 220 plesalcev, saj si Matevž, Tian in Petra želijo da skupaj ustvarimo nepozabno energijo, vam narišemo nasmeh na obraz , se poslikamo, zabavamo, uživamo in skupaj zaplešemo. Zato pozor, večino klasov bomo podaljšali za 15 min, da bo res dovolj časa za vse. S tem želimo pokazati kako smo res hvaležni za tolikšno podporo, ki nam pomeni vse na svetu in komaj čakamo, da se poletje začne.

Bivajte v eni najprostornejših in najudobnejših sob v vsej Ljubljani, uživajte v mednarodnem vzdušju, ekskluzivnem bivalnem udobju, vrhunskem dizajnu in hotelskih storitvah, ki izpolnijo vse vaše želje. V Austria Trend hotelu Ljubljana vas pričakuje program razvajanja vseh čutov. Najprej vas pričaka prelesten pogled na mesto in njegovo okolico, nato bo vaše brbončice navdušila lastna restavracija hotela, za piko na i pa je tu še neskončno uživanje v vseh ugodnostih njihovega wellness programa. V posredni bližini plesnega centra Bolero se razvajajte in si odpočijte in nato polni sveže energije raziskujte utrip Ljubljane.

 

V sodelovanju z Austria trend hotelom smo samo za vas pripravili posebno ponudbo:

 

POSEBNA PONUDBA

 

Samo za vse udeležence MTP Summer Dance Intensive-a smo skupaj z Austria Trend hotelom pripravili posebno ponudbo za kosila.

 

Vsak dan (že od petka, 8.7., do nedelje, 10.7.) bodo v Austria Trend hotelu za vas pripravili samopostrežni bife, da bo kosilo hitro in lahko dostopno, le nekaj trenutkov po klasu. Le 15€ za kosilo z vključeno pijačo, plačilo pa bo možno na licu mesta, tik pred obrokom. 

 

Naj vas le prijazno opozorimo, da so v okolici restavracije čez vikend zaprte, najbližje odprte so v mestnem centru, ravno zato smo se potrudili in organizirali možnost kosila čisto za vse udeležence, tudi, če sicer nimate sobe v hotelu.

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.