fbpx

MTP promocijska oblačila

S ponosom vam predstavljamo MTP merch.  Našo kolekcijo MTP oblačil! Gre za kvalitetne in udobne izdelke za prosti čas ali pa vsakodnevno potepanje po mestu - za poletne ali zimske mesece. Med drugim smo za poletje 2022 pripravili tudi limited edition, ki jo bomo predstavili na MTP Summer intensive plesnih delavnicah. MTP merch bo možno kupiti na naših plesnih delavnicah v Plesnem centru Bolero in na naših gostovanjih po Evropi.

 

Predstavljamo vam top izdelke:

  • Pulover z dolgimi rokavi Black MTP x BOLERO. Gre za prijeten sweatshirt v naših glavnih barvah MTP- modra za Matevža, bela za Tiana in rdeča za Petro. Izbirate lahko med velikostjo XS, S, M in L.
  • Bel hoodie z dolgimi rokavi in kapuco White MTP x BOLERO. Gre za lahkoten hoodie v beli bravi, kjer ne gre spregledati črto na hrbtni strani, ki je del in zaščitni znak MTP Movementa. Na voljo le še nekaj kosov v L velikosti.
  • Črne in bele MTP nogavice. Gre za one size nogavice, ki jih potrebuje vsak plesalec. Posebej pa so namenjene vsem jazzarjem in modernistom, saj so nepogrešljiv del plesne opreme.
  • MTP srčni utrip majica. Oblikovali smo povsem nov dizajn majice, da olajšamo čakanje na limited edition Summer merch. Želeli smo dodati nekaj posebnega in ker nam odpirate pot do vašega srca na naših klasih, smo želeli mi delček naše ljubezni in našega srca podariti vsem vam. Začutite naš utrip, začutite naše srce. Moder Matevžev srčni utrip, bel Tianov in Petrin rdeč. Na majicah so naši pravi EKG-ji (posnetki srca).
 
CENIK
BLACK MTP x BOLERO SWEATSHIRT 36,00 EUR
WHITE MTP SOCKS 6,00 EUR
WHITE MTP x BOLERO HOODIE 33,00 EUR
BLACK MTP SOCKS 6,00 EUR
MTP HEARTBEAT T-SHIRT 15,00 EUR

 

KATALOG

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.