fbpx

O MTP

MTP Movement je plesno gibanje, ki se je začelo v času epidemije z namenom, da se poveže plesalce iz celega sveta preko online plesnih klasov. S tem smo se želeli približati vzdušju in energiji, da bi bilo čim bolj "normalno" v čudnih časih. Ime projekta je sestavljeno iz začetnic imen/inicialk koreografov, plesalcev ter idejnih vodij omenjenega gibanja. Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar, hkrati pa ima vsaka črka tudi pomen: M - movement (gib), T - technique (tehnika) in P - passion (strast). Gre za  kvalitete, ki bi morale definirati vsakega plesalca. In ravno to je tudi namen gibanja - približati plesalcem različne kvalitete gibanja, ki so plod dobre tehnike prežete s strastjo do plesa in giba.

 

1. EDICIJA MTP Movement-a (november 2020) - ONLINE KLASI :

MTP movement paket z 12 classi z Matevžem Česnom, Tianom Ćehićem in Petro Ravbar ter še 2 klasa presenečenja, ki so se razvrstili skozi celoten mesec november. Gostili smo svetovno priznano koreografijo in plesalko Niko Kljun in svetovno prvakinjo, trenutno najboljšo plesalko na svetu v modernu Lano Smolnikar. Z nami je v novembru plesalo več kot 330 plesalcev iz 13-ih držav in iz več kot 20 slovenskih plesnih šol/klubov. Ob koncu meseca novembra pa smo ob zaključku MTP novembra pripravili MTP WORLD SHOW. Preko IG LIVE so se plesalci iz različnih držav povezali in nastopili s svojo koreografijo, dogodek pa je v živo spremljalo več kot 400 plesalcev.

 

2. EDICIJA MTP Movement-a (december 2020) - ONLINE MASTERCLASSES:

Med božično novoletnimi prazniki smo v Sloveniji in v Evropi virtualno gostili  svetovno priznana plesna imena. MICHAEL DAMESKI iz Združenih držav Amerike, BRIAR NOLET iz Kanade in DANE BATES iz Velike Britanije so poleg MTP klasov  vsem plesalcem pričarali čaroben december. Z nami je v decembru plesalo več kot 320 plesalcev iz 20-ih držav in iz več kot 30 slovenskih plesnih šol/klubov.

 

3. EDICIJA MTP Movement-a (februar 2021) - ONLINE klasi z VZHAJAJOČIMI ZVEZDAMI:

MTP movement z vzhajajočimi plesnimi zvezdami, ki so za Valentinov vikend  poskrbele za vse, ki smo zaljubljeni v ples. Skupno smo plesali 6 klasov, tri klasi MTP in tri klasi z vzhajajočimi plesnimi zvezdami. Gostili smo izjemno talentirane plesalke, večkratne svetovne prvakinje, vzhajajoče plesne zvezde, ki so trenutno najbolj izstopajoče plesalke na svetu. Tatijana Ignjatov iz Južne Afrike, Lara Šlibar iz Slovenije in Maša Anić iz Srbije. Z nami je v februarju plesalo več kot 220 plesalcev iz več kot 17 držav.

 

4. EDICIJA MTP Movement-a (julij 2021) - LIVE - SUMMER INTENSIVE:

V juliju 2021 smo prvič v živo izvedli MTP Movement Summer Intensive v našem mestu, v Ljubljani. Bilo je še toliko bolj posebno ker smo skupaj s plesalci iz celotne Evrope plesali v našem Boleru, kjer preživimo večino našega časa. Vseh  75 plesalcev v živo in 25 plesalcev preko platforme Zoom je zaplesalo skozi poletni vikend in čustva, občutki in vzdušje je bilo res nepozabno. Veseli smo, da smo lahko te prelepe trenutke delili skupaj z vsemi vami.

 

5. SRBSKA EDICIJA MTP Movement-a (januar 2022) - LIVE - PRILIKA ZA PLES:

 

Prvo edicijo v tujini je MTP Movement izvedel v Srbiji skupaj s plesnim camp-om Prilika za ples v Novem Sadu. V zadnjem vikendu v januarju je z nami plesalo več kot 80 plesalcev iz Srbije in Bosne in Hercegovine. Matevž, Petra in Tian se ponovno vsak na svoj način in skupaj z izjemno energijo in strastjo do plesa ponovno presenetili z plesnimi delovanicami in plesalcem ponudili različnem spekter plesnega znanja  od jazza, moderna, contemoporarya in commercial dance-a. Kljub številnim in napornim plesnim klasom so plesalci vsak klas bolj uživali in se prepustili ritmom MTP Movmenta, ki je edinstven, nepozaben in srčen.

 

6. EDICIJA MTP Movement-a (julij 2022) - LIVE - SUMMER INTENSIVE:

 

Podoživi MTP Movement v živo in deli svoj M - Movement, T - Technique in P - Passion s pllesalci iz celega sveta v našem Evropskem biseru - v Ljubljani, v glavnem mestu Slovenije. Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar skupaj s plesnim centrom Bolero pripravljajo podaljšan poletno plesni vikend, ki ga ne boste nikoli pozabili. Od petka do nedelje boste deležni 7 novih, svežih in povsem drugačnih plesnih koreografij. Tri dni bo povsem dovolj, da začutite Slovenijo. Preživite poletno plesne počitnice v sLOVEniji na sončni strani Alp, kjer se lahko tudi poleti kepate s snegom v visokogorju medtem, ko se na drugem koncu te zelene dežele predajate morskim valovom na vročem mediteranskem soncu. Pričarajte si svojo plesno poletno pravljico. Cena MTP Movement Summer Intensive je 99€ na plesalca.

 • 7 klasov (jazz dance, contemporary, modern, lyrical, show dance)
 • vsak prvi klas v dnevu bomo začeli z ogrevanjem, tehniko in koreografijo
 • vsi klasi z drugačno, svežo in novo koreografijo in preplesavanjem
 • profesionalne fotografije in videoposnetki iz vseh class + ujeto dogajanje behind the scenes
 • foto kotiček (facebook, instagram, youtube, tiktok)
 • kotiček za osvežitev (voda, sadje, sladoled)
 • stojnica s plesno trgovino (NK merch...)
 • večerna druženja z Matevžem, Tianom in Petro
 • bodite pripravljeni na nova presenečenja
 • druženje s plesalci iz celega sveta med sprehodom po centru pravljične Ljubljane
 • možnost izletov po Sloveniji
 • izvrstna kulinarika v neposredni bližini plesnega centra Bolero
 • klimatizirane in moderne plesne dvorane plesnega centra Bolero
 • Instagram privat skupina- klik stran do vseh informacij (foto, urnik, video, druženja...)
 • držali se bomo vseh priporočil NIJZ in ukrepov vlade za zajezitev širjenja Covid-19

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.