fbpx

Bolero plesni center

BOLERO je renomiran plesni center, ki se ponaša z več kot 30-letno tradicijo odličnega dela. Plesni center Bolero sta ustanovila priznana plesna strokovnjaka, strokovna vodja Janja Pušl in direktor Zoran Kljun, nekoč tudi sama kot tekmovalni plesni par vice državna prvaka v standardnih in latinskoameriških plesih. Danes sta ponosna na svoj strokovni plesni in delovni kolektiv, ki je kreativen, drzen in ustvarja uspešno zgodbo plesa, tako za rekreativne plesalce, kot tudi za tekmovalce različnih plesnih zvrsti!

 

BOLERO strokovni plesni in delovni kolektiv je kreativen, drzen in ustvarja uspešno zgodbo plesa, tako za rekreativne plesalce, kot tudi za tekmovalce različnih plesnih zvrsti.

BOLERO se ponaša z izvrstnimi koreografi, ki delujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Solastnica plesnega centra Bolero je priznana plesalka in koreografinja Nika Kljun, ki je sodelovala že z mnogo različnimi svetovnimi zvezdami kot so Beyonce, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Pitbull, Ne-Yo, Jason DeRulo, One Direction, Fifth Harmony, Kehlani, Zedd ter z mnogimi drugimi... Nika je danes steber slovenske pop kulture in je prejemnica številnih nagrad in priznanj slovenskih medijev. Nikin izjemen talent in predanost plesu je prepoznala tudi Plesna zveza Slovenije, ki ji je leta 2011 podelila častni naziv Ambasadorke slovenskega plesa. Izjemna koreografinja, pedagoginja po celem svetu je vzor mnogim slovenskimi in tujim plesalcem. Nika je prejela tudi visoko priznanje Olimpijskega komiteja Slovenije.

Nika je kot koroegrafinja sodelovala pri različnih velikih projektih. Našteli bomo le najbolj odmevne: 

  • Britney Spears - Las Vegas Residency z naslovom "Domination",
  • Paula Abdul -  Las Vegas Residency z naslovom "Forever Your Girl",
  • DescenDANCE- the Halloween Dance Party v Disneyland California Adventure Park,
  • nekaj njenih koreografij smo lahko videli tudi na Fox TV v popularni oddaji "The Masked Singer",
  • Nika je bila tudi koreografinja zaključne prireditve FIFA World Cup,
  • V oddaji "Ellen show" pa je koreografirala uvodno točko.
  • koroegrafinja spekatkla ob 90. letnici Micky Mouse za televizisko hišo ABC…

Nikinim uspešnim projektom ni konca. Več o njen pa si lahko preberete na njeni spletni strani.

BOLERO je najlepši in najboljši plesni klub v Sloveniji z številnimi evropskimi in svetovnimi prvaki že večkrat zapored v zadnjih letih. Poleg modernih tekmovalnih plesov od art do street disciplin je Bolero uspešen tudi v latinskoameriških in standardnih plesov. Gre za plesni center za vse generacije, od 3. do 80. leta starosti.

 

BOLERO je v Sloveniji med prvimi uvedel individualni pristop učenja družabnega plesa odraslih in poročnih parov.

 

BOLERO je odličen organizator tako plesnih kot ostalih prireditev.

 

BOLERO že od samega začetka delovanja tesno sodeluje pri mnogih projektih in oddajah z nacionalno Radio televizijo Slovenija, preko katere hočejo ples še bolj približati celotnemu prebivalstvu. Sodelovali so pri različnih oddajah, kot so Spet doma, Dobro jutro,....

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.