fbpx

Nastanitev

Da bo vaše bivanje v pravljičnem mestu Ljubljana kar se da udobno, smo samo za vas pripravili nekaj različnih ponudb.

Austria trend hotel

Bivajte v eni najprostornejših in najudobnejših sob v vsej Ljubljani, uživajte v mednarodnem vzdušju, ekskluzivnem bivalnem udobju, vrhunskem dizajnu in hotelskih storitvah, ki izpolnijo vse vaše želje. V Austria Trend hotelu Ljubljana vas pričakuje program razvajanja vseh čutov. Najprej vas pričaka prelesten pogled na mesto in njegovo okolico, nato bo vaše brbončice navdušila lastna restavracija hotela, za piko na i pa je tu še neskončno uživanje v vseh ugodnostih njihovega wellness programa. V posredni bližini plesnega centra Bolero se razvajajte in si odpočijte in nato polni sveže energije raziskujte utrip Ljubljane.

 

V sodelovanju z Austria trend hotelom smo samo za vas pripravili posebno ponudbo. Več o ponudbi si lahko preberete TUKAJ.

InterContinental

Za InterContinental hotel prav gotovo velja, da gre za najlepši in najvišji hotel v Ljubljani. Gre za pet zvezdični hotel nad oblaki, kjer boste imeli Ljubljano na dlani. Tu boste deležni najlepšega razgleda, ki seže tudi do plesnega centra Bolero, kjer bodo potekale plesne delavnice. Odlična lokacija, še boljša kulinarika. Bazen in savna pa vam boste prijala po vseh plesnih klasih. Gre za dražji hotel, ki odtehta svojo ceno in kjer se razvajajo tudi Matevž, Tian in Petra, ko imajo proste dneve. Pocrkljajte se tudi vi, priporočamo!

 

Dodatno

Za nastanitve ti tukaj ponujamo nekaj idej. Sam lahko pobrskaš tudi po straneh kot so Booking.com in AirBnb, ker lahko najdeš super možnosti za nastanitev. Bodi pozoren le na lokacijo, da boš čim bolj blizu Plesnega centra Bolero (Dunajska cesta 49, Ljubljana- Bežigrad). V kolikor boš potreboval še kakšno dodatno informacijo ali predlog glede namestitve pa nam pošlji email in ti bomo z veseljem pomagali. 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.