fbpx

O Boleru

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 29-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

 

Bolero vodita Janja Pušl in Zoran Kljun, priznana plesna strokovnjaka v Sloveniji - sta diplomirana plesna učitelja, bivša državna reprezentanta v standardnih in latinskoameriških plesih - vice prvaka Jugoslavije, plesna sodnika, mentorja in predavatelja na izobraževalnih seminarjih Plesne zveze Slovenije in Združenja plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije. S svojim več kot 30 članskim teamom sodelavcev dajeta ugled plesni šoli Bolero.

 

Ponosni smo, da smo ena izmed samo osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je SEKCIJA PLESNIH ŠOL SLOVENIJE pri GOSPODARSKI ZBORNICI SLOVENIJE na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti dodelila naziv - "DOBRA PLESNA ŠOLA"!

 

POSTANITE NAŠ NOVI ČLAN IN IZKORISTITE UGODNOSTI, KI VAM JIH PONUJAMO!

 

Zakaj plesna šola Bolero?

 

Bolero je ena izmed samo sedmih priznanih plesnih šol v Sloveniji z nazivom »Dobra plesna šola«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije

Omogočamo vam prijetno druženje v sodobno opremljenih klimatiziranih prostorih na odlični lokaciji v Ljubljanski Astri za Bežigradom

Do nas vas pripeljejo avtobusi LPP št. 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 19, 20 in 22.

Imamo izkušnje, uspešno delujemo že 29. leto

Skozi igro in zabavo popeljemo v svet plesa vse generacije od 3. do 103. leta starosti

Poskrbimo za vas - od prvih korakov do svetovnih prvakov

Smo veliki, združujemo več kot 30 izkušenih pedagogov, koreografov in ostalih sodelavcev

Smo sodobni, edini v Sloveniji nudimo najnovejše trende hip hopa v šoli hip hopa Nike Kljun

Smo tradicionalni,

Smo izvirni,

Smo zabavni,

Smo cenovno ugodni,

Sledimo sloganu Bolero = BO-nton, LE-pota, RO-mantika

 

Boljši od ostalih – Ker delujemo že 29. leto, smo veliki, imamo izkušnje ter strokovno podkovan kader več kot 25 kreativnih in drznih pedagogov in sodelavcev.

Odličen – Ker se nahajamo na odlični lokaciji v Ljubljanski Astri za Bežigradom in ker je pri nas počutje vedno odlično.

Lep – Ker imamo lepe, klimatizirane, najsodobnejše plesne prostore, ki so oblikovani po načelih feng shuija, kjer v svet plesa popeljemo vse generacije.

Ekstravaganten – Ker smo posebni, saj v tečaje vpeljujemo vedno nove, zanimive in atraktivne stvari in sledimo najsodobnejšim trendom tako doma kot v tujini. Novi plesni trendi - workshop Nike Kljun

Redoljuben – Ker z organiziranim in strokovnim pristopom skrbimo tako za rekreativne plesalce kot tudi za tekmovalce različnih plesnih zvrsti. Poglejte, katera plesna zvrst vam je pisana na kožo

Oh in sploh »THE BEST« – Kot so »THE BEST« naši vrhunski tekmovalci, pokalni, državni, evropski in svetovni prvaki, ki so samo letos na državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih kar 43-krat stali na stopničkah. Osvojili so 20 prvih, 15 drugih in 8 tretjih mest.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Office hours:

Monday - Friday 10:00 - 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Emailinfo@bolero.si

 

 PMInstagram

 PMFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.