fbpx

 

OBVESTILO

 

Spoštovani prijatelji plesa!

Obveščamo vse, ki do danes, 7.6.2024 še niste kupili vstopnic za Poletni ples v PC Bolero, da je ples RAZPRODAN.
Danes prijave in nakup vstopnic na žalost NI več mogoč.

Hvala vsem, ki ste se pravočasno prijavili in se opravičujemo vsem, ki se ne boste mogli udeležit današnjega večera.

 

S spoštovanjem,
vaš Plesni center Bolero

___________________________________ 

 

Dragi prijatelji plesa, dragi naši plesni pari tečajev družabnih plesov!

 

Vljudno vas vabimo na POLETNI ZAKLJUČNI PLES, ki bo v petek, 7.6.2024 ob 21.00 uri v Plesnem centru Bolero na Dunajski 49.

 

Veseli nas, da ste se nekateri odločili, da poskusite svoje prve plesne korake v plesni šoli in ste ugotovili, da je ples lahko prav zabavna pa vendar tudi zdrava oblika rekreacije. Spet drugi že dlje časa dopolnjujete svoje plesno znanje in tretjim je ples zlezel pod kožo in vam postal način življenja. Skupaj imamo srečo, da se lahko prav zaradi plesa družimo, praznujemo skupaj v PC Boleru rojstne dneve, hodimo na plesne vikende, spoznavamo nove prijatelje in tako bogatimo svoje življenje.

 

In ponovno je prišel čas, ki je višek plesne sezone za družabni ples, saj se bomo združile vse skupine različnih plesnih učiteljev Plesnega Centra Bolero in prav vsaka bo zaplesala po en ples in s tem pokazala pripadnost in naklonjenost tudi plesnemu učitelju, svoji skupini in drug drugemu bomo pričarali veliko veselja z nastopom.

 

Podelili bomo nekaj lepih nagrad, okoli polnoči »ledeno« presenečenje,… Saj veste, da vas bomo Bolerovci pocrkljali kot vedno. To pot bo to posebni gost večera.

 

Cena all inclusive plesa je 18 EUR/osebo in zajema pijačo /razen žgane pijače/ in prigrizke, animacijo s plesnimi učitelji, fotografije, ki jih boste prejeli po e-mail pošti po plesu v spomin. Vstopnice so že na voljo na recepciji Bolera.

 

S plesno pedagoginjo pa BOSTE SKUPAJ določili sedežni red in se tudi pogovorili o dress codu, ki bo primeren na temo vašega plesa.

 

Dragi plesni pari, imejte se lepo, veselimo se našega skupnega druženja na plesu!

 

Ples lahko razkrije vso skrivnost, ki jo podarja glasba!

 

 

 

Janja in Zoran

s plesnimi pedagogi PC Bolero

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.