fbpx

Spoštovani ljubitelji plesa!

 

Naš Plesni klub Bolero že 34 let ustvarja pogoje za razvoj mladih plesnih talentov, ki stopajo po stopinjah svojih idolov. Naši trenerji z rednimi treningi učijo mlade pomembnih vrednot, potrebnih za življenje.

 

Verjamemo, da veste, da lahko vsak državljan RS do 1,0% svoje dohodnine po svoji volji nameni dobrodelnim, kulturnim in športnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. V kolikor tega ne nameni, se ta del dohodnine vrne v proračun RS.

 

Prav zato je Olimpijski komite Slovenije (OKS) pripravil posebno spletno mesto www.olympic.si/podarim, kjer lahko izbirate med športnimi društvi v javnem interesu, med katerimi se nahaja tudi naš Plesni klub Bolero, in jim namenite del dohodnine.  Rok za oddajo je najkasneje do 31.12.2023!

 

Postopek je enostaven: V aplikacijo OKS www.olympic.si/podarim vnesete svoje podatke, nato nadaljujte s postopki za oddajo vašega zahtevka. Tako boste delež dohodnine, ki ga sicer plačujete državi, namenili sofinanciranju delovanja našega kluba. To vaše dejanje vas ne stane nič (razen, da vam vzame 2 minutki vašega časa), nam pa vsaka prejeta donacija pomeni veliko in jo cenimo!

 

Donirate v naslednjih korakih:

  1. Na povezavi vnesete svoje podatke
  2. Podpišite zahtevo
  3. Potrdite strinjanje o obdelavi osebnih podatkov in pooblastilo za oddajo zahteve na pristojni finančni urad
  4. Kliknite »ODDAJ ZAHTEVO«

 

V želji, da sprejmete našo prošnjo za nakazilo 1,0% vaše dohodnine, se vam v imenu celotnega kolektiva Bolera in v imenu vseh plesalcev Bolera, iskreno zahvaljujem

 

Zoran Kljun,

Predsednik PK Bolero

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.