fbpx

Pozdravljeni vsi ljubitelji plesa!

 

Vabimo vas na plesni spopad CRASH THE GROUND, ki bo v soboto, 13.1.2024 ob 17:00 v plesnem centru Bolero na Dunajski 49 v Ljubljani. Vstopnine ni!

  

Kako lahko sodelujete? 

Tokrat bomo imeli dva formata tekmovanja, eden je hip hop battle 1 na 1, kar pomeni, da se posamezni plesalci pomerijo kdo boljše odpleše na glasbo, ki mu jo zavrti naš DJ Jacksy in se s tem uvrsti v naslednji krog. To ponavljamo dokler ne dobimo zmagovalca battla. 

 

Drug format pa je choreo contest, kjer se lahko prijavijo plesalci vseh različnih plesnih zvrsti, saj se sodnikom predstavijo s svojo lastno koreografijo na svojo glasbo, ki jo prinesejo s seboj. Tukaj gre za tekmovanje skupin. V vsaki skupini je lahko od 3 do 15 plesalcev in plesalk, dolžina točke pa naj bo najmanj 1 minuto in največ 4 minute. Drugih pravil ni, prepustite kreativnosti svojo pot!

 

Seveda pa bomo veseli, če se nam pridružite, tudi če ne boste tekmovali, ampak bi si dogodek radi samo ogledali, saj je prav publika tista, ki naredi odlično vzdušje!

 

Prijavi se TUKAJ!

 

 

 

Vstopnine za gledalce ni, zato ni izgovorov, da se nam ne bi pridružili! Ker gre za projekt, ki ga organizira naša mlajša generacija, bomo res iskreno veseli vaše podpore, ki nam jo lahko izkažete s svojo prisotnostjo. Mi pa bomo poskrbeli za nepozabno zabavo! 

 

Več informacij lahko najdete na instagram profilu @crashtheground.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.