fbpx

V letošnjem letu smo vzpostavili sistem vodenja kakovosti in pridobili certifikat, s katerim dokazujemo zavezanost kakovosti in zadovoljstvu strank.

 

V Plesnem klub Bolero smo uspešno opravili pregled in certificiranje s strani slovenskega inštituta za kakovost SIQ, ki ima državno koncesijo za certificiranje organizacij in pridobili mednarodno priznan CERTIFIKAT KVALITETE SIQ NVO 2008. Plesni klub Bolero je edini plesni klub v Sloveniji s pridobljenim tovrstnim certifikatom. Med drugim je po presoji Gospodarske zbornice Sloveniji Plesna šola Bolero že pred 24 leti pridobila naziv DOBRA plesna šola in leta 2020 s strani bonitetne ustanove Bisnode certifikat Zlate odličnosti AAA.

 

 

Naša vizija je ostati na vrhu najbolj prepoznavne in uspešne plesne organizacije, slediti sloganu »Povezani s plesom – povezani s svetom«, s ponudbo in storitvami na ravni evropskih in svetovnih plesnih organizacij, ki pri svojem poslovanju uporablja najvišje standarde stroke in kodeksa poslovnosti.

 

S prirejanjem rekreativne plesne vadbe, treningov različnih športnih plesnih zvrsti z namenom doseganja vrhunskih rezultatov, s prirejanjem plesnih druženj, tekmovanj, in prireditev izpolnjujemo potrebe in želje otrok, mladine in odraslih po druženju, sobivanju, potrjevanju in doseganju osebnih ciljev zdravega življenjskega sloga občanov. S svojim delovanjem ustvarjamo dodano vrednost za naš plesni center, zaposlenim omogočamo eksistenčne pogoje, dajemo doprinos k ugledu Plesne zveze Slovenije, Mestne občine Ljubljana in države Slovenije.

 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.