fbpx

Začetek plesne sezone se bo v Boleru začel z obiskom svetovno znane plesalke in koreografinje Nike Kljun!

  

Jazz funk in Hip hop plesni delavnici z Niko bosta v soboto2. 9. 2023 ob 14.00 ter 16:00 v Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana. Pred delavnico boste imeli možnost spoznati Niko v živo na Meet and Greet.

 

URA PLESNA DELAVNICA
12:30 - 13:15 Meet & Greet with Nika Kljun
14:00 - 15:30

NIKA KLJUN

Jazz Funk class

(all levels*)

16:00 - 17:30

NIKA KLJUN

Hip Hop class

(all levels*)

  

*Primerno za vse starosti in različna plesna predznanja.

  

MEET AND GREET

Meet and Greet je najlažji način, da se iz oči v oči srečate z Niko Kljun, ji zastavite ekskluzivna vprašanja ter se z njo fotografirate.

 

JAZZ FUNK & HIP HOP CLASS

Prijavite se na Nikino open delavnico in izboljšajte svoje plesno znanje. Nika vas vabi v zabavno in pozitivno, a hkrati zahtevno in polno izzivov delovno okolje, ki zagotavlja končne rezultate. Največ pozornosti posveča čistosti giba, teksturi, razvijanju stila in predvsem nastopu, prezenci ter seveda izražanju ljubezni do plesa s strastjo. Nika vam bo pomagala premakniti meje in pripeljati vaš talent na nov nivo. Primerno za vse starosti in različna plesna predznanja.

 

Vstopnice

 

Nakup vstopnic na voljo TUKAJ!

 

Dobrodelnost

 

Pridružujemo se dobrodelnim akcijam širom Slovenije! Ves izkupiček prodanih vstopnic za plesne delavnice z Niko Kljun bomo namenili žrtvam nedavnih poplav. Pomagaš lahko tudi Ti! Pridi na plesno delavnico in pomagaj tistim, ki to nujno potrebujejo.

 

 

NKMerch

 

Na prizorišču bo možno tudi kupiti Nikino kolekcijo oblačil namenjenih potrebam sodobnih, aktivnih, zahtevnih ter samosvojih žensk in moških, NKMerch.

 

Linija izžareva urbano svobodo in svežino ter je primerna tako za veliki plesni nastop kot za sprostitev. Izbran nabor kosov, se brez težav kombinira ne le med seboj temveč tudi z oblačili, ki jih že imate v svoji omari. Izbirate lahko med majicami, puloverji, kapucarji ( hoodiji ) in kapami. Kolekcija je na voljo tudi na spletni strani www.nikakljun.com

 

 

Sledi Niki na socialnih omrežjih:
 Nika Kljun Instagram
 Nika Kljun Facebook
 
 
 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.