fbpx

Imaš rad/a ples, glasbo, delo z ljudmi?

Potem si pravi/prava za naš kolektiv plesnih učiteljev in trenerjev. Zaradi povečanega obsega dela iščemo nove, mlade, srčne in energične osebe, ki ljubijo ples in imajo žilico za delo z ljudmi – od najmlajših, pa vse do najstarejših, od učenja v plesni šoli in na terenu, pa vse do poučevanja vaj za valete, maturantske plese in družabnih plesov.

Se najdeš v opisu, vendar še nisi čisto prepričan, da to zmoreš? Brez skrbi! Vso dodatno izobraževanje dobiš preko našega Bolero teama.

To je lepa priložnost za dodatni zaslužek in oplajanje tvojega že pridobljenega znanja! Če želiš svoje znanje predajati naprej in imaš rad delo z ljudmi, v kar ne dvomimo, se nam pridruži, ker pri nas je vedno veselo!

Ker vemo, da te odlikujejo dobre delovne navade in verjamemo, da imaš prilagodljiv urnik, te z ekipo plesnih pedagogov plesnega centra Bolero vabimo, da nam napišeš kratek opis tvoje plesne poti na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v Bolero te bomo povabili na individualen pogovor.

Preden te vključimo v naš kolektiv bomo izvedli brezplačno izobraževanje, ki bo potekalo v soboto, 25.3.2023 in v nedeljo, 26.3.2023 od 10.00 – 16.00, s kratkim preizkusom tvojih znanj in sposobnosti na koncu kratkega izobraževanja.

Pogoj je osnovno plesno znanje ter starost med 18-25 let!

 

Izpolni prijavnico TUKAJ.

Deli naprej, morda pa zanima tvojega prijatelja ali prijateljico.


Se veselimo srečanja!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.