fbpx

MTP Summer Dance Intensive 2023 - od 7.- 9. julij 2023. V evropskem biseru - v Ljubljani, v glavnem mestu Slovenije, boste lahko videli in slišali v živo, predvsem pa občutili energijo in strast do plesa, ki ju premore MTP Movement. Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar skupaj s plesnim centrom Bolero pripravljajo nepozaben podaljšan poletni plesni vikend. Od petka do nedelje boste doživeli 7 novih, svežih in popolnoma drugačnih plesnih koreografij (jazz dance, contemporary, modern, show dance).

 

Vsak prvi class v dnevu bomo začeli z ogrevanjem, tehniko in koreografijo. Vsi classi bodo tudi posneti, tako da boste lahko za vedno ohranili spomin in ga podoživelivljali znova in znova. 

 

V klimatizirani, moderni in največji kongresni dvorani v Sloveniji – v Avstriji trend hotelu (v bližini plesnega centra Bolero) se boste lahko sprehodili mimo osvežilnega kotička in  foto stene, da bo Instagram, Facebook in TikTok poln plesa. Zvečer pa v boste skočili v mesto na sprehod s plesalci iz vsega sveta v naši čarobni Ljubljani, kjer se bo težko upreti odlični kulinariki na vsakem vogalu. Preživite poletne dni z Matevžem, Tianom in Petro!

 

Trije dnevi bodo dovolj, da začutite ljubezen SLOVENIJE. Preživite poletne plesne počitnice v SLOVENIJI na sončni strani Alp, kjer lahko doživite in občutite svež gorski zrak ali pa eno uro vožnje stran skočite v morje in uživajte v vročem Mediternu. Pridruži se nam in napiši svojo plesno poletno pravljico!

 

PRIJAVI SE ZDAJ

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.