fbpx

Meseca februarja potrka Valentin na vrata na dan, ko se ptički ženijo. Govori se o ljubezni, medsebojnem spoštovanju, naklonjenosti in malih pozornostih. Ljubezni namreč ne moreš kupiti z darili, ne pride brez truda in tudi ne brez vloženega časa in energije v odnos. Pa naj bo to odnos s partnerjem, družino ali prijatelji. Pomembna so dejanja in več kot damo, več tudi sprejmemo.

 

Nekaj najlepšega je torej nakloniti čas en drugemu in zakaj ne bi to storili s plesom? Ples nam omogoča izražanje samega sebe in svojih čustev. Ko na plesišče povabimo svojega partnerja, se mu posvetimo, se z njim zbližamo, sledimo njegovim namigom in tako brez besed, samo z občutki poslušamo, slišimo in komuniciramo.

 

Zato s strastjo prepojite latinskoameriške plese in se graciozno zavrtite v ritmih standardnih plesov, dodajte nekaj temperamenta modernih plesov in se prepustite izbrani plesni glasbi ob vodenju plesnih učiteljev v petek, 17. 2. 2023 ob 21h, ko se bo pričel VALENTINOV PLESNI VEČER, v prostorih Plesnega centra Bolero, na Dunajski 49 v Ljubljani.

 

Rdeča nit bo seveda praznik sv. Valentina, dan zaljubljenih - pa ne samo v partnerja, v življenje, v vse kar nas radosti in nas osrečuje!

 

Vstopnice je možno kupiti na recepciji PC BOLERO pred plesom in na dan dogodka.

 

Cena vstopnice je 10 EUR/osebo, v katero je vključen wellcome drink in 2dcl pijače po izbiri (vino, pivo, sokovi, coca cola).

 

Torej dobrodošli vsi Valentinčki, mlajši in starejši, ne glede od kod boste prišli, veselimo se strastnega večera!

 

Zaljubljeni v življenje, zaljubljeni v ples!

 

 

 

 

Izvedbo programov »Slovenija pleše-razgibajmo življenje« sofinancirajo:

 

     

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.