fbpx

 

Dragi naši plesalci, plesalke, cenjeni starši, prijatelji in ljubitelji plesa!

 

Poletna produkcija je velik Bolerov dogodek za plesalce, plesne pedagoge in verjamemo, da tudi za vas, starše plesalcev. Naš namen je pokazati vsakoletni plesni napredek plesalcev - vaših otrok, kot tudi nekaj pestre palete vrhunskih tekmovalnih skupin. Gre za vsesplošno druženje in videnje, kaj pravzaprav skozi leta treningov nastane iz »malega plesalca« ali plesalca začetnika.

 

Obveščamo vas, da bo letos ZAKLJUČNA PRODUKCIJA našega Plesnega centra BOLERO v soboto, 17. 6. 2023. Potekala bo v Športni dvorani Medvode, na Ostrovrharjevi ulici 4 v Medvodah

 

Ker je naša Bolero družina zares velika in ker želimo, da boste prav vsi gostje na tribunah udobno sedeli, bomo produkcijo izvedli v dveh prireditvah. O točni uri nastopa skupine, v kateri pleše vaš otrok, vas bomo obvestili v začetku junija. Obe produkciji bosta potekali med 10.00 in 15.00 uro, Vi in vaš otrok se boste udeležili le ene.

 

V »Plesnem cocktailu« si boste lahko pogledali veliko raznovrstnih plesnih koreografij tako najmlajših otrok, malo starejših in odraslih-članov iz plesne šole. Letos pa smo za vas pripravili v drugi polovici prireditve pravi »Plesni show državnih, evropskih in svetovnih prvakov Bolera«, ki vam bodo kot češnjica na torti polepšali dan. Saj bodo tako dobri lahko tudi vaši otroci, ki so danes morda na začetku plesne poti ali pa ste plesalci v PŠ, ki ste tik pred avdicijo in boste občudovali vaše plesne vzornike! 

 

 

VSTOPNICE


Cena vstopnice v predprodaji znaša 7 EUR/osebo, na dan prireditve pa bo 9 EUR/osebo (nastopajoči in predšolski otroci imajo prost vstop). Prosimo, da si vstopnice zagotovite že v predprodaji na blagajni Plesnega centra Bolero na Dunajski 49 v Ljubljani in se s tem izognete gneči na dan prireditve.


Iskreno se vam zahvaljujemo, da skupaj plešemo in ustvarjamo prelepe plesne zgodbe, ki za vedno ostajajo v našem spominu in ustvarjajo zgodovino.


Veselimo se srečanja!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.