fbpx

Dragi naši plesalci, prijatelji in ljubitelji plesa!

 

December je mesec druženja, veselja in radostnega razpoloženja. Je čas obdarovanj in veselih pričakovanj in čas, ko se v spomin vtisnejo spet novi in nepozabni trenutki.

 

Vljudno vas vabimo na BOŽIČNO NOVOLETNI PLES, ki bo v petek, 16. 12. 2022 ob 21.00 uri, v Plesnem centru Bolero na Dunajski 49.

 

Skupaj si bomo pričarali prijetno praznično vzdušje, ekipa Bolera pa bo poskrbela za bogat animacijski program. Seveda nam bodo večer popestrili tudi nastopajoči plesni pari, naučili se bomo nov skupinski ples, da bo vaše počutje na srečanju sproščeno in veselo! V Boleru se imamo vedno lepo, saj smo skupaj ena velika in najboljša družba!

 

Vstopnice in s tem tudi želeno sedišče ob mizi, vas čakajo na recepciji PC Bolero. Cena vstopnice je 16 EUR/osebo – all inclusive! (prigrizek, voda, sokovi, vino, pivo – po želji, v zmernih količinah). V ceno ni všteta pijača po naročilu (žgana pijača, buteljčna vina, penina,…).

 

Naj vas spomnimo, da si lahko s hitrim nakupom vstopnic za vašo skupino zagotovite želeno mesto v prireditveni dvorani!

 

Le s hitrim nakupom vstopnic si za vašo skupino zagotovite želeno mesto v prireditveni dvorani!

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na recepciji Bolera in tel. št. 040 322 522 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Janja in Zoran

s plesnimi pedagogi PC Bolero

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.