fbpx

Projekt samoplačniškega počitniškega varstva otrok »PLESNO POLETJE V BOLERU 2022«

DODATNI TERMINI POČITNIŠKEGA VARSTVA OTROK (nesubvencionirani, samoplačniški)!

 

Iščete poletno počitniško varstvo za vašega otroka od 7 do 12 let, ki bo kvalitetno, polno zabave, plesa in številnih ostalih aktivnosti?

 

Omogočite vašemu otroku, da preživi prijetne poletne dni z nami, v renomirani plesni šoli s 33-letno tradicijo, v Plesnem centru Boleru, kjer bodo otroci doživeli nepozabne trenutke, spoznali nove prijatelje in uživali v ponujenih aktivnostih:

  • od plesnih in ustvarjalnih delavnic, družabnih iger in kvizov,
  • do plesa na daljavo z eno in edino NIKO KLJUN,
  • obiskov različnih znanih gostov (glasbenikov, plesalcev, artistov, naših najboljših plesnih učiteljev),
  • odhodov na zanimive aktivnosti, raziskovanja narave,
  • ter seveda obveznega kopanja na bazenu.

Zagotavljamo vam, da vašim otrokom v naši družbi zagotovo nikoli ne bo dolgčas. Pod strokovnim vodstvom naših simpatičnih in izkušenih pedagoginj in pedagogov bodo poleg ostalih aktivnosti spoznavali različne plesne zvrsti, se v njih preizkusili in imeli priložnost spoznati najboljše slovenske plesalce in plesalke, tudi tiste, ki živijo in delajo v tujini!

Aktivno in razigrano poletno varstvo zagotavljamo od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. Poskrbeli bomo za okusen zajtrk, kosilo in malico, vedno pa bo otrokom na voljo tudi voda, sokovi in sadje.

 

Poletno varstvo otrok izvajamo že vrsto let, na podlagi izkušenj so naši programi oblikovani tako, da spodbujajo kreativnost, iznajdljivost, pogum in motorične sposobnosti otrok. Tedenski programi se med seboj razlikujejo, zato lahko z nami preživite tudi več kot en teden.


Pomembno: za vključitev otroka v program samoplačniškega počitniškega varstva ni omejitev in pogojev (kraj bivanja otroka, šola, ki jo obiskuje, število tedenskih obiskov), potrebna je le izpolnitev »Prijavnice samoplačniškega varstva« (glejte spodaj) in plačilo kotizacije.

 

Cena 5 dnevnega samoplačniškega tedenskega varstva v Boleru znaša 150€, oziroma 30€/dan.

 

Opomba: Program samoplačniškega počitniškega varstva 2022 bomo izvajali v primeru vsaj 10 prijavljenih otrok v tedensko skupino.

 

 

VSEBINA PROGRAMA

Tedenski program PLESNO poletje v BOLERU, poteka v obliki dnevnega varstva (vsak delovni dan, od 7.30 do 16.30) in zajema:

  • Vsakodnevno kosilo
  • Vsakodnevno malico oziroma zajtrk
  • Vsakodnevno sadno malico
  • vodo in brezalkoholne napitke v neomejenih količinah;
  • poučevanje različnih plesnih zvrsti (hip hop, show dance, jazz, latinskoameriški plesi, standardni plesi, …);
  • nastopi vrhunskih plesalcev PK Bolero
  • ustvarjalne delavnice (ustvarjanje rekvizitov/kostumov, ki jih bomo uporabljali med plesom)
  • obisk bazena
  • obiski zunanjih institucij (obisk radia/obisk televizije/izlet z ladjico po Ljubljanici/Mini city/mini farma z otroškim igriščem na Tomačevem/Prirodoslovni muzej/Slovenski etnografski muzej/Hiša otrok in umetnosti/Muzej Iluzij – različni obiski v različnih terminih!)
  • Obisk različnih gostov – glasbenikov, plesalcev, artistov, naših najboljših plesnih učiteljev (različni gostje v različnih terminih!)
  • Tik tok ples in poslikava obraza (le v določenih terminih!)
  • Ples na daljavo z Niko Kljun
  • Družabne in plesne igre, plesne kvize, karaoke itd.
  • Ogled različnih plesnih filmov in zanimivih risank
  • Nastop za starše vsak petek, na katerem predstavimo celotno dogajanje tekom tedna
  • Od vremena in tematike tedna izbiramo različne:
    • športne igre v dvorani in v naravi: iskanje zaklada, med dvema ognjema, štafetne igre itd.;
    • izlete: središče Ljubljane, Tivoli, Mostec, Rožnik, igrišča itd.

 Opombe:

  1. Bolero si pridržuje pravico do sprememb vsebin programa.
  2. Izvedba programov PLESNEGA poletnega počitniškega varstva v letu 2022 poteka pod določenimi Posebnimi pogoji, ki smiselno sledijo priporočilom NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa (epidemije Covid-19):
  • Uporaba priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa, veljavnih v obdobju izvajanja programa počitniškega varstva otrok.
  • Pred začetkom izvajanja tedenskega varstva pridobi izvajalec podpisano izjavo staršev glede zdravstvenega stanja otroka, ki ni starejša od 3 dni. V primeru, da je posamezen otrok v varstvu več tednov, je potrebno podati ločene izjave, vsakič do 3 dni pred začetkom varstva v posameznem tednu, oz. ob prihodu otroka na prvi dan varstva.  (Prenesi izjavo)
  • V primeru, da otrok zboli z vročino in drugimi znaki akutne okužbe dihal, izvajalec postopa skladno s priporočili NIJZ.
  • Posebni pogoji za izvedbo poletnega počitniškega varstva v letu 2022 ostanejo v veljavi, dokler v RS ostajajo v veljavi ukrepi za zajezitev širjenja okužbe z virusom Covid-19, ki so relevantni za izvedbo programov počitniškega varstva.

KRAJ IZVAJANJA PROGRAMA

Bazični del programa Poletje v Boleru izvajamo v prostorih Bolera, Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana. Prostori Plesnega centra Bolero so moderno opremljeni, klimatizirani, zasnovani in opremljeni po metodologiji dobrega počutja Feng Shue in zajemajo več plesnih dvoran, garderobe, toaletne prostore in družabne kotičke.

 

 

SEZNAM OBLAČIL IN OPREME 

  • Oblačila: primerna dnevna oblačila, udobna obutev za sprehode, copati, primerna obuvala za plesne vaje,...
  • Obvezna oprema: kartica Urbana z naloženim dobroimetjem 10,00 EUR, papirnati robčki, pokrivala (kapa, klobuk), kreme za mazanje, sončna očala, bidoni…

 

PREHRANA OTROK

Pri izvajanju programa bomo otrokom vsak dan po standardih zdrave in raznovrstne prehrane, ki veljajo v vrtcih in šolah, nudili kosilo in dve malici, od katerih bo ena sadna. Upoštevajoč  standarde zdrave in raznovrstne prehrane, vsak teden pripravimo tedenski jedilnik, ki ga objavimo na vidnem mestu v prostoru, kjer poteka program in je dostopen tudi na naši spletni strani (www.bolero.si). Ob tem po vseh skupinah otrok skrbno vodimo evidence otrok z alergijami in prehransko intoleranco.

  • Dopoldansko malico pripravimo v čajni kuhinji Plesnega centra Bolero (kruh, marmelada, med, piščančja ali ribja pašteta, čokoladni ali sirni namaz,  hrenovke, čaj, mleko, jogurt, sveža paprika...)
  • Na kosilo odidemo v restavracijo Kocka, ki se nahaja v neposredni bližini našega plesnega centra (piščančji zrezek po dunajsko in pire krompir, špageti bolognese, čufti in pire krompir, peresniki (testenine) s piščancem v smetanovi omaki, pizza in sladoled…).
  • Popoldanska sadna malica vsebuje različne vrste sadja.
  • Vsi udeleženci bodo imeli na voljo neomejeno količino brezalkoholnih napitkov in vode v času trajanja programa.

 

POZORNOST PLESNE ŠOLE BOLERO

Vsak udeleženec tedenskega programa Poletje v Boleru 2022 prejme darilo:
• Popust v višini 30 EUR za prvi vpis v Bolero (novo članstvo) v začetni tečaj (katerekoli zvrsti) v septembru ali oktobru 2022. Darilo je tudi prenosljivo na drugo osebo za namen prvega vpisa v Bolero. Popust se ne prišteva k ostalim akcijskim popustom Bolera.

 

POSTOPEK PRIJAVE, SKLENITEV OBLIGACIJSKEGA RAZMERJA, ODPOVEDI 

Prijavo otroka v projekt samoplačniškega počitniškega varstva se izvede preko spletne PRIJAVNICE (glejte spodaj). Izpolniti je potrebno vse označene rubrike in podati ustrezna soglasja ter izvesti nakazilo kotizacije na podlagi prejetega predračuna.


Po evidentiranju prejetja vašega plačila vam bomo po elektronski pošti poslali obvestilo, s katerim bomo potrdili, da je vaš otrok vključen v želeni/želene termine. Nadaljnja navodila boste prejeli 5 dni pred izvedbo programa. 


POMEMBNO: Prejeta spletna PRIJAVNICA z izpolnjenimi vsemi obveznimi rubrikami in vašimi soglasji ter vaše plačilo - pomeni sklenitev našega medsebojnega obligacijskega razmerja in s tem zagotovitev mesta za vašega otroka v želenem/želenih terminih. V primeru neizvršenega plačila v roku valute predračuna, se smatra vaša prijava za stornirano, prosta mesta pa bodo omogočena drugim strankam. 


ODPOVEDI ne zagotavljajo vračila plačila, razen v primerih višje sile (bolezen – z zdravniškim potrdilom in drugih nepredvidenih okoliščin, ki so otroku onemogočile udeležbo na tedenskem varstvu vseh 5 dni; o upravičenosti le-teh odloča zakoniti zastopnik izvajalca).


Opomba: V primeru, da programa samoplačniškega počitniškega varstva v določenem terminu tedenskega varstva zaradi premajhnega števila prijavljenih otrok ne bomo izvajali, vrnemo vplačane kotizacije v celoti.

 

PRIJAVA V SAMOPLAČNIŠKO POČITNIŠKO VARSTVO OTROK (tukaj!)

TERMINI SAMOPLAČNIŠKEGA POLETNEGA VARSTVA OTROK V BOLERU 2022

PRIJAVA

(spodaj)

Termin A

od 27. 06. do 01. 07. (5 dni)

Prijavnica A

Termin B

od 04. 07. do 08. 07. (5 dni)

Prijavnica B

Termin C

od 11. 07. do 15. 07. (5 dni)

Prijavnica C

Termin D

od 18. 07. do 22. 07. (5 dni)

Prijavnica D

Termin E

od 08. 08. do 12. 08. (5 dni)

Prijavnica E

Termin F

od 16. 08. do 19. 08. (4 dni)

NI NA VOLJO

Termin G

od 22. 08. do 26. 08. (5 dni)

Prijavnica G

 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.