fbpx

Spoštovani starši maturantov,

 

vsem lep in prijazen pozdrav iz našega Plesnega Centra Bolero. Iskrena hvala vam in letošnjim maturantom za zaupanje in sodelovanje. Danes prav vsi zagotovo še bolj cenimo trenutke, kjer se lahko družimo, se objamemo, se sproščeno pogovarjamo, si vzamemo čas za otroke, ne glede na starost in nenazadnje smo veseli, da lahko svobodno živimo.

 

Zato se zagotovo Vsi skupaj veselimo težko pričakovanega maturantskega plesa, ki je bil dve leti »odvzet« mladi in občutljivi pa vendar tako hvaležni publiki kot so maturantke in maturantje.

 

Vsled hvaležnosti in želje, da se boste na otvoritvenemu plesu sproščeno in veselo zavrteli po parketu s svojo hčerko ali sinom, morda bratom ali sestro, Vam poklanjamo brezplačno uro in pol plesnih vaj. Naučili se bomo enostavnih in preprostih korakov dunajskega valčka, polke, modernega plesa techno swinga, da bo vaš večer brez stresa in poln veselja.

 

Brezplačna srečanja bodo potekala ob spodaj napisanih terminih v prostorih naše plesne šole Bolero na Dunajski 49, za Bežigradom v Ljubljani.

Vabljeni na enega od naslednjih terminov (obvezna je predhodna prijava): 

 

TERMIN PRIJAVNICA
nedelja, 27.3.2022 od 17:30 1. TERMIN
nedelja, 3.4.2022 od 17:30 2. TERMIN

 

Oglasite se v paru s svojo/-im ženo/možem ali pa s svojo/-im hčerko/sinom. S seboj prinesite le dobro voljo in čevlje, v katerih najraje plešete. Za posebne priložnosti, se je vredno malo potruditi, spomini pa ostajajo za vedno! 

 

Vabilo na redni začetni tečaj

Za vse, ki pa se odločate, da bi se bolj natančno naučili plesati in si vzeti čas za vaju in rekreacijo ob lepih plesnih ritmih vas na spodnji povezavi vabimo, da se pridružite naši plesni družini BOLERO in zaplešete enkrat tedensko na začetnem plesnem tečaju po zelo ugodni ceni – samo 46,00 EUR/osebo za dva meseca vaj (marec in april). Vaje potekajo enkrat tedensko po 90 minut v plesni šoli Bolero, Dunajska 49, Ljubljana - Bežigrad in sicer:

 

TERMIN PRIJAVNICA
sreda, 9.3.2022 od 20:30 PRIJAVNICA

 

Vabimo Vas, da to priložnost izkoristite, saj danes vemo, da je vsak naš dobro izkoriščen čas naložba za naše zdravje, dobro počutje in s tem večje zadovoljstvo celotne družine in prijateljev.

 

 

Več o tečajih si lahko preberete na naši spletni strani.

Za kakršnekoli dodatne informacije pokličite na tel. 01/512 0 512 ali 040/322 522.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2022 Bolero. Vse pravice pridržane.