fbpx

Priznanja naj plesalcem plesnega kluba Bolero podeljujemo že od leta 2011, torej beležimo že 10 let naših tradicionalnih klubskih druženj s podeljevanjem priznanj našim najbolj kolegialnim plesalcem, na kar smo seveda zelo ponosni!

 

Naj plesalec je tisti, ki doprinese tisto nekaj več k delovanju skupine, celotne ekipe in plesnega centra Bolero. Naj plesalec je tisti, ki s svojo nesebičnostjo, predanostjo sistemu, pomočjo soplesalcem, sotekmovalcem in trenerju omogoči lažje delovanje skozi celotno naporno, tekmovalno sezono.

 

Brina Rakun

Jazz sekcija

S plesom je odraščala in spoznavala življenje. Vztrajnost, ambicioznost, delavnost in predanost so jo vodile skozi plesno pot preko vzponov in padcev. Njena kritičnost in perfekcionizem sta ji pomagali in oteževali pot. Vsakič ko je začela z novim poglavjem je bila še bolj odločna in nepremagljiva v svojih odločitvah, saj se ne pusti, da bi bilo drugače kot si začrta. Hodi svojo pot, pot do uspeha in ob tem nesebično pomaga vsakemu, ki pride mimo. Pomoč ponudi tudi, če ji ne prekrižaš poti, zato je še bolj mogočna v svojem pohodu. Spoštovanje, iskrenost in pristnost to je gotovo ona. Ob njeni polnoletnosti pa lahko gotovo zapišem, da gre za odraslo osebo, ki ve kaj hoče. Njeni cilji pa so presegli ples. Srečno na tej tvoji poti pa čeprav boš sedaj z nami le v enem izmed okvirju na tistih stopnicah, ki si jih milijonkrat prehodila z rekviziti v rokah. Pogrešali te bomo!

 

Marko Stupar

Hip hop sekcija

Oseba, ki letos prejme nagrado za naj plesalca hip hop sekcije v plesnem centru Bolero, morda ne pase v to kategorijo v najbolj konvencionalnem smislu. Ne pomaga delati frizur ali make-upa, čeprav verjetno bi, če bi to bilo v njenem repertoarju. Ni najbolj glasna oseba na treningih ali pa tista, ki vse dneve preživi na hodnikih našega kluba. Ta oseba kaze svojo zagretost tako, da prinaša vedno nove ideje kako bi lahko se dodatno izboljšali treninge, išče načine, kako bi obogatili svoje plesno znanje in predvsem vzpodbuja svoje soplesalce, da si naj upajo zapustiti svojo cono udobja. Ta oseba ne navija za nas le z besedami, ampak s tem da vsak trening na plesišču pusti svojo dušo in je s tem tudi dober vzor ostalim, tako da dviguje standarde in postavlja ogledala. Ni ji problem vskočiti na nastop zadnji trenutek ali pa pomagati ure in ure iskati kostume po trgovinah. Te osebe ni strah podati se v nepoznane vode - ali je to kategorija na tekmi ali pa učenje svoje skupine - taksni izzivi so ji v veselje, hkrati pa je pripravljena deliti, kar se je že naučila z vsemi, ki pokažejo zanimanje. S svojo gorečo zeljo po vrhunskosti si vztrajno utrjuje svojo pot v plesnem svetu, na tej poti pa pušča prostor za vse, ki se mu želijo pridružiti.

 

Kalista Vidmar

Sekcija standardnih in latinsko ameriških plesov

Naj plesalka za leto 2020/2021 v sekciji SLP je ena tistih oseb, ki s svojim nasmehom in pozitivno energijo širi veselje in dobro voljo. Vedno pripravljena priskočit na pomoč, stati ob strani ali pa le vzpodbujati tako prijatelje kot tudi sotekmovalce. Je zgled s svojim obnašanjem in upanje vsem solo plesalcem, ki iščejo svoj par, da je z ljubeznijo do plesa in vztrajnostjo mogoče vse. Ko ji je težko in potrebuje podporo pa le to dobi od vseh tistih, ki jim je že sama tako nesebično pomagala jih objela in rekla da bo vse v redu. 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.