fbpx

Da se trdo delo in več ur napornih plesnih treningov prej ali slej obrestuje, je živ dokaz za to naša izjemna plesalka in koreografinja Nika Kljun, ki je sodelovala s številnimi zvezdami, med njimi so Beyonce, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Jennifer Lopez. Ne nazadnje je s svojimi gibi prepričala tudi Enriqueja Iglesiasa, nedavno pa sodelovala z igralcem Seanom Hayesom, ki ga večina pozna po njegovi vlogi Jacka, Willovega gejevskega prijatelja, v izjemno uspešni seriji Will & Grace.

 

Nika, solastnica družinske plesne šole Bolero, je trenutno v plesnem svetu vroča roba in vsi si jo želijo. Tokrat so jo povabili k sodelovanju, da bi pripravila koreografijo za zaključno slovesnost svetovnega prvenstva v nogometu v Rusiji. Čeprav je zelo zasedena, pravi, da takšne edinstvene priložnosti ni mogla zavrniti.

 

''Zelo se veselim. Gre za zelo obsežen projekt, tako velikega še nisem imela. Dela je ogromno, spim zelo malo, po nekaj ur na noč, ampak se vsi vpleteni veselimo končnega izdelka. Predvsem se veselim sodelovanja z Willom Smithom (nasmeh),'' nam je po telefonu iz Moskve zaupala Nika, ki ji bo na pomoč priskočil tudi njen srčni izbranec Sonny Fredie Pedersen. Ta bo pri plesnem spektaklu prevzel vlogo Nikinega kreativnega partnerja in asistenta.

 

Na zaključni slovesnosti bo seveda odmevala himna letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu Live It Up, ki jo izvajajo Nicky Jam, Will Smith in Era Istrefi. Nicky Jam bo odpel tudi svoj največji hit, aktualni singel X (EQUIS), ki ga je odpel z J. Balvinom. Nika je sicer z Nickyjem že sodelovala novembra na podelitvi glasbenih nagrad Latin Grammy v Las Vegasu, saj je delala koreografijo za njegov nastop.

 

Nika se dobro zaveda, da gre za enega največjih projektov, ki hkrati pomeni tudi novo stopničko v njeni plesni karieri.

 

Dela ji torej ne manjka. Že 24. julija jo čaka največji plesni festival na svetu Dancer Palooza, ki poteka v San Diegu. Nika je dobila veliko priložnost, saj bo na tem velikem festivalu, ki bo trajal šest dni, imela svojo plesno konvencijo za plesni stil jazz-funk pod imenom VIVA LA NIKA.

 

Poletje je sicer čas, ki ga radi preživimo na morju in si privoščimo lenarjenje na plaži, Nika pa si bo zaradi številnih plesnih obveznosti in potovanj morala dopust preložiti na september, ko si bo poskušala utrgati kakšen dan ali dva zase. Verjetno si bo privoščila oddih na eni od rajskih plaž, kjer si bo ob sončnih zahodih napolnila energijo za nadaljnje ustvarjanje.

 

Vir: 24ur (Alma Rahne)

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

FacebookInstagram

© 2019 Bolero. Vse pravice pridržane.