fbpx

Article in English here 

V novem letu zaplešite s kar šestimi odličnimi koreografi in plesalci iz plesnega centra Bolero! 

 

Ana Vodišek, Barbee Šuštaršič, Petra Prodan, Maja Hočevar, Mark Černilec in Danaja Ažman so za vas pripravili paket 12-ih online delavnic, kjer se boste naučili najnovejših korakov uličnih plesov direktno od evropskih in svetovnih prvakov! Delavnice bodo potekale trikrat tedensko v januarju 2021, v živo preko aplikacije Instagram. Delavnica bo trajala 60 min. Če pa boste kakšen klas slučajno zamudili, si ga boste lahko ogledali tudi kasneje.

 

Urnik delavnic v živo:
sreda 16.00-17.00
sobota 18.00-19.00
nedelja 18.00-19.00

 

 

Vsako delavnico se bomo naučili novo koreografijo, zato se zagotovo najde nekaj za prav vsakega! Obljubimo, da vam bomo s svojo dobro voljo in zagnanostjo narisali nasmeške na obraz, s strokovnostjo in poznavanjem stilov pa vas bomo naučili novih plesnih gibov, s katerimi boste nadgradili svoje obstoječe znanje. Delavnice so primerne za plesalce, ki že imajo plesno predznanje, ni pa nujno, da so tekmovalci. Z vami želimo deliti svojo ljubezen do plesa ter vam popestriti in polepšati te zanimive karantenske dneve! 

 

CHOOSE YOUR GROOVE

12 online delavnic (12x 60 min)

30 EUR

Prijavnica

 

Seveda pa to niso čisto običajne plesne delavnice. Že ime vam pove, da si izberite svoj “groove”, kaj pa to pravzaprav pomeni? Želimo, da plesalci skupaj z nami odločajo o vsebini delavnic, zato bomo pred vsakim klasom objavili na instagram story možnost izbire o tem, kaj se bomo učili. Včasih boste lahko izbirali glasbo, včasih tematiko, včasih pa kar celo koreografijo! Sledite nam na instagramu na profilu @choose_your_groove.

  

Delavnice bodo potekale v angleškem jeziku, saj so odprte za plesalce iz celega sveta. Morda pa spoznate tudi kakšne nove prijatelje in zvadite svoje poznavanje tujih jezikov!

 

Cena paketa 12-ih delavnic je 30 EUR, če pa se prijavite do konca tega leta, smo za vas pripravili praznično ponudbo, in sicer samo 25 EUR za paket. Pričnemo 6. januarja! 

 

Kaj še čakaš?

Prijavi se zdaj!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.