fbpx

Svetovno priznana koreografinja, profesionalna plesalka, influencerka, sodnica, predavateljica in solastnica plesnega centra Bolero Nika Kljun, predstavlja svojo prvo kolekcijo oblačil namenjenih potrebam sodobnih, aktivnih, zahtevnih ter samosvojih žensk in moških, NKMerch.

 

Če kdo, potem zagotovo Nika Kljun ve, kakšna morajo biti oblačila za aktivne moške in ženske, tako odrasle kot mladostnike. YouTube jo namreč prišteva med 10 najvplivnejših plesalcev ( influencerjev ) na svojem kanalu, kot plesalka pa je sodelovala s številnimi svetovnimi zvezdniki kot so Beyonce, Jennifer Lopez, Pitbull, Justin Bieber, Ne-Yo, Jason DeRulo in drugi. Videli smo jo lahko na najuglednješih dogodkih kot so MTV Video Music Awards, the Billboard Music Awards in American Music Awards, nastopala pa je tudi v America's Got Talent, Dancing with the Stars, The Voice, The X-Factor. Kot koreografinja je sodelovala z Britney Spears in s Paulo Abdul ter na prestižnih dogodkih kot so bili 2018 FIFA World Cup Closing Ceremony, Ellen Show, Mickey Mouse's 90th Birthday Spectacular, America's Got Talent, So You Think You Can Dance. Je Femme Fatale Slovenije 2010 in slovenska ambasadorka plesa. Trenutno živi in dela v samem osrčju glasbene in plesne industrije. Je ustanoviteljica podjetja Nika Kljun Entertainment, Inc. ter predavateljica in trenerka plesa v Millennium Dance Complex v Los Angelesu in na turnejah Jump! Dance Convention.

 

Linija izžareva urbano svobodo in svežino ter je primerna tako za veliki plesni nastop kot za sprostitev. Izbran nabor kosov, se brez težav kombinira ne le med seboj temveč tudi z oblačili, ki jih že imate v svoji omari. Izbirate lahko med majicami, puloverji, kapucarji ( hoodiji ) in kapami.

 

» Kot profesionalka v plesni industriji se zavedam, kako pomembno je, da se v oblačilih počutimo samozavestno in udobno, hkrati pa z njimi izrazimo našo osebnost.« Nika Kljun

 

Ni naključje, da Nika tudi na področju svoje kolekcije raziskuje prek ustaljenih meja, zato je  v svojo kolekcijo uvrstila inovativne vezalke QuickShoeLace, ki jih izdeluje slovenski inovator David Knez. Vezalk ni potrebno zavezovati, kar prinaša prihranek časa ter dodatno varnost, saj se med aktivnostjo ne morejo razvezati. Prilagodijo se na vsako obutev posebej, kar je izjemno pomembno pri intenzivni vadbi. Vezalke so na voljo v širokem barvnem spektru in odlično dopolnujejo modni izgled.

 

»Sem perfekcionistka, predana detajlom, natančno izvedenim gibom, ki jih odlikuje dokončanost, zato želim, da je takšna tudi moja kolekcija oblačil in modnih dodatkov.« Nika Kljun

 

Kolekcija je že na voljo na spletni strani www.nikakljun.com

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.