fbpx

Dragi prijatelji plesa!

 

Življenje nas vodi po skrivnostnih poteh. Skozi čas nas uči, jača, prinese mnogo izkušenj in nas tako bogati. Prav nikoli pa ne smemo obupati, se predati, vedno mora obstajati upanje in tiste drobne stvari, ki zares štejejo. Včasih se niti ne zavedamo, kako pomembne so, saj vendar dajejo kvaliteto našemu življenju! In ravno druženje s prijatelji, smo v »korona« mesecih zagotovo vsi zelo pogrešali.

 

V mesecu juniju se vas je mnogo vrnilo na plesne vaje in skupaj nam je veliko lepše! Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo, da ste naši zvesti člani, s katerimi nam ni nikoli dolgčas!

 

Zato imamo Bolerovci za vas pripravljeno vedno kakšno presenečenje!

 

Ples zmanjšuje stres in vsesplošno odlično vpliva na naše zdravje, zato bomo  tokrat zaplesali pod okriljem sejma NARAVA – ZDRAVJE in med vas razdelili kar 20 vstopnic za omenjeni sejem na GR!

 

To pot vas VABIMO, da ob zaključku junijskih plesnih vaj zaključimo plesno sezono in hkrati otvorimo začetek poletnih tečajev v mesecu juliju in avgustu na prav poseben način! Vabimo vas namreč na PLES POD ZVEZDAMI - POLETNA NOČ!

 

V sredo, 24. 6. 2020 od 20.30 do 00.00 se bomo namreč zavrteli pod milim nebom na ploščadi Gospodarskega razstavišča. V primeru slabega vremena bomo plesali v Jurčku na GR!

 

Vstopnice:

  • 12,00 eur/osebo, v predprodaji - na recepciji PC BOLERO
  • 15,00 eur/osebo, na dan dogodka - v Boleru in na Gospodarskem razstavišču
 
Nakup vstopnic je možen:
  • na recepciji Plesnega centra Bolero, Dunajska 49, Ljubljana, vsak delovnik od 10h do 20h (s takojšnjim prevzemom kupljenih vstopnic)
  • z naročilom preko poslanega povpraševanja na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in s plačilom na podlagi prejetega predračuna 

Ples bo ODPRTEGA tipa, kar pomeni, da lahko z vami pridejo tudi vaši plesni prijatelji, znanci, sorodniki! Verjamemo, da bo to » prekrasen večer pod zvezdnim nebom! Zaplešite z nami in obudite občutke radosti, svobode, sproščenosti, veselja in ljubezni, ki jih občutimo vedno, ko se na plesišču zavrtimo ob prijetni glasbi.

 

 

Lep plesni pozdrav vam želi celoten Bolero team!

Zagotovite si vstopnico v preprodaji!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.