fbpx

 

Meseca februarja Valentin potrka na vrata na dan, ko se ptički ženijo. Govori se o ljubezni, medsebojnem spoštovanju, naklonjenosti in malih pozornostih. Ljubezni namreč ne moreš kupiti z darili, ne pride brez truda in tudi ne brez vloženega časa in energije v odnos. Pa naj bo to odnos s partnerjem, družino ali prijatelji. Pomembna so dejanja in več kot damo, več lahko sprejmemo. Bolj se trudimo, bolj naš odnos cveti in raste, naše vezi pa postajajo močnejše, trdnejše.

 

Nekaj najlepšega je torej nakloniti čas en drugemu in zakaj ne bi to storili s plesom. Ples nam omogoča izražanje samega sebe in svojih čustev. Ko pa na plesišče povabimo svojega partnerja, se mu posvetimo, se z njim zbližamo, sledimo njegovim namigom in tako brez besed, samo z občutki poslušamo, slišimo in komuniciramo.

 

Zato s strastjo prepojite latinskoameriške plese in se graciozno zavrtite v ritmih standardnih plesov, dodajte nekaj temperamenta modernih plesov in se prepustite izbrani plesni glasbi v petek, 14. 2. 2020 ob 21h, ko se prične VALENTINOV PLES v prostorih Plesnega centra Bolero, na Dunajski 49 v Ljubljani.

 

Rdeča nit bo seveda praznik svetega Valentina, dan zaljubljenih! Pa ne samo v partnerja, v življenje, v vse kar nas radosti in nas dela srečne!

To pot bo poleg veliko plesa s plesno animacijo ( plesni pedagogi Janja Pušl, Matej Marn, Naja Puhar, Andreja Jordan Marković in Sabina Rekanovič) za vas, dragi gostje, tudi veliko plesnih nastopov naših izjemnih plesalcev in višek večera pravi barman show, ki ga bo z eleganco in ljubezenskimi coctaili uprizoril mojster Aleksander Malbašić. Vsakemu izmed vas pa bo poklonil ljubezenski napitek!

 

Cena vstopnice znaša 15,00 eur/osebo.

 

Vstopnica vključuje tudi all inclusive ponudbo (pijača, kanapeji ter sadje, ljubezenski coctail, barman show in darilce za dame).

 


Torej dobrodošli na najbolj veselem Valentinovem plesu in se veselimo zaljubljenega večera!

Zaljubljeni v življenje, zaljubljeni v ples!

 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2023 Bolero. Vse pravice pridržane.