fbpx

Hip hop workshop z Mr. Rebels in Moniko Veselčić

 

Sobota, 16. 02. 2019, 16.00 - 19.15

 

URA WORKSHOP PRIJAVNICA
16:00 - 17:30 MONIKA VESELČIĆ PRIJAVNICA
17:45 - 19:15 MRREBELS

 

CENA ZA OBA CLASSA:
* 25,00 EUR

 

Število mest je omejeno! Prijavi se že zdaj!

 

Pofočkaj se na Facebooku:

MrRebels & Monika Veselčić workshop

 

 

MRREBELS


Pred približno 19-mi leti se je oseba, ki ga sedaj poznamo kot »MrRebels«, zaljubil v ples. Začel je le z nekaj plesalci, iz ničesar. Brez plesnega studia, brez imena, ničesar. Toda imel je cilj. Gonilna sila v sebi, ki mu je omogočala izražanje skozi gibe. Poleg tega je želel narediti spremembo in pustiti svoj pečat na plesni sceni. In tako, brez izobrazbe, je postal plesalec samouk. Nato je odkril, da je dober koreograf.

Še en talent, ki ga je odkril, je, da ima odlično oko za ples, zaradi česar je postaljal čudovit trener. V ZDA je preživel dolga leta, kjer se je izobraževal in spoznaval, kako je lahko najboljši pri tam kar počne. Spoznal se je z mnogimi znanimi ljudmi v plesni industriji, kjer je dobil vse informacije in pravo znanje. Prav tako je preživel čas in raziskoval ulične plesalce, ki so se sami učili, da bi dobili ta pristen rezultat njegovega zaklada.

Nazaj na Nizozemsko, kmalu zatem, je začel trenirati plesalce, ki so ga sprejeli za trenerja. Vse različne discipline, z različnimi plesnimi stili, različnimi ozadji. Ne glede na to, ali je bil hiphop, sodoben ali komercialen ples, vse mu je postalo v izziv.

Čez nekaj časa se je skupina nekoliko povečala in postali so "Crew"! Gospod Rebels ni bil le koreograf, bil je tudi plesalec. Med njegovim ustvarjanjem, skozi njegove plesalce, je njegova vizija zaživela! In tako se je začelo veliko popotovanje za skupino, imenovano "Da Rebels". Začeli so se pridružiti tekmovanjem in osvojili vse, kar so se udeležili. Najprej na Nizozemskem. Toda, ko so začeli zmagovati v vsakem tekmovanju, so se podali tudi na mednarodne odre. Ljudje so spoznali Da Rebels in se spraševali, kakšen je njihov recept za takšne uspehe. Poleg strasti, predanosti in trdega dela, ki so ga vložili v to, je bila raznolikost, s katero so prišli.

MrRebels je vedno delal stvari, ki jih nihče ni. Saj je želel biti edinstven in ne kopija. Razmišljal je o drugačni glasbi, kombinaciji plesnih stilov, oblačil itd. Bil je vodja.
Glavni razlog, da se je vse to zgodilo, je bila vizija MrRebelsa in njegova volja za življenje. Danes ljudje poznajo Da Rebels ne samo od zmagovalnih tekmovanj, ali velikih gledaliških predstav, ampak tudi od edinstvenosti, ki so jo imeli in jih bodo vedno imeli. MrRebels je še vedno na vrhu svoje igre in izziva sebe in svoje plesalce kot najboljšega trenerja in ustvarjalca!

Trenutno trenira tretjo generacijo plesalcev. Od mladostnikov do odraslih. Od začetnikov do profesionalnih plesalcev. Od modernih / baletnih plesalcev do plesalcev streetdance / hiphop-a. Lahko dela z vsemi. Poudarek je na osebni rasti, v kombinaciji s tem, da nimamo omejitev, da bi nekaj dosegli in sledili svojim sanjam!
Sedaj je čas da da nekaj plesni skupnosti. Že veliko je dosegel v krajih kot so Curacao, Belgija, Miami, Nemčija, Hrvaška, Švedska, Slovenija, Velika Britanija, Južna Afrika... Delal je tudi z različnimi glasbenimi umetniki, kot so Anuk in drugi. To je samo kratek povzetek tega, kar je storil in sedaj je čas, da Slovenija dobi vse to, kar zna in velja! Njegovih delavnic ne smete zamuditi!

 

Sledi na socialnih omrežjih:

 MrRebels Instagram
 MrRebels Facebook
 

 

MONIKA VESELČIĆ

 

Je slovenska plesalka, učiteljica in koreografinja, ki je v Sloveniji že več kot 11 let izobraževala in poučevala plesne skupine, ter z njimi dosegala odlične rezultate na tekmovanjih po celem svetu. Njena strast do plesa, umetnosti, potovanjih in poučevanjih v tujini, jo je popeljala skozi ogromno izkušenj in odprla veliko novih vrat v plesni industriji. Izkusila se je že v večjih sodniških vlogah in sodelovala na različnih plesnih tekmovanjih, kjer je lahko delila svoje znanje in ljubezen do plesa mnogim. Zaradi ljubezni in želje po novih izzivih in izkušnjami se je preselila na Nizozemsko, kjer je sedaj pleše, poučuje, ustvarja in organizira plesne predstave. Prepričana je, da je vsak nov začetek težak, vendar sta motivacija in predanost tisti sili, ki jo približajo k doseganju njenih ciljev in sanj.

Selitev na Nizozemsko ji je odprla velika vrata: postala je del ekipe DaRebels Crew. Ti edinstveni posamezniki imajo enako strategijo in razmišljanje, ko se gre za ples: trdo delo, odrekanje, navdihovanje drugih, in ne le na Nizozemskem, ampak tudi po vsem svetu. Saj sedaj, svoj čas, Monika posveča poučevanju po svetu in želi si plesalcem dati nekaj več kot samo plesne korake. Poudarek je na okrepitvi telesa in duha, mentalne pripravljenosti, da plesalci postanejo psihično in fizično močnejši, saj sta oba potrebna za ustvarjanje ravnotežja v plesu in življenju. Ta način učenja je postavil močno podlago za Moniko, da izboljša svojo umetnost.
Med poučevanjem uporablja tudi ta način za približevanja svojim učencem in skrbi, da delavnico zaključijo z ne samo pridobljenim znanjem o plesu, ampak tudi o življenju, ter da se počutijo samozavesni in vredni. Njene koreografije so kombinacija tehnike in svobode izražanja ter izziv za vsako raven. Pridite in se pridružite plesu z pozitivnimi vibracijami in veliko zabave!

 

Sledi na socialnih omrežjih:

 Monika Veselčić Instagram
 Monika Veselčić Facebook

 

 

 

ENG

Workshop with MrRebels and Monika Veselčić!
 
WHEN:
Saturday, 16. 02. 2019, 16.00 - 19.15
 
WHERE:
Bolero dance center
Dunajska cesta 49, Ljubljana
(Google maps)
 
PACKAGES:
* 25,00 EUR - 2 classes
 
MRREBELS
 
About 19 years ago, a guy we know now as “Mr Rebels” fell in love with dance. He started with a few people from scratch. No dance studio, no name, no nothing. But he had a goal. A driving force within himself that allowed him to express trough movements. Besides that, he wanted to make a change and put his mark in the dance scène. And so, with no education, he became a self/taught dancer. He then discovered that he was a good quality choreographer.
Another talent he discovered was that he has a great eye for dance, which makes him an amazing coach. He spend years in USA training, developing and just getting to know how he can be the best in what he does. He trained with many many known people in the dance industry, getting all inside informations and right knowledge. He also spend time to explore and experience underground (street), self learned dancers to get the ultimate of that younger times.

Back to Holland, soon after, he started to train the dancers who accepted him to be their coach. All different disciplines, with different dance styles, different backgrounds. No matter if it was hiphop, modern, or commercial, he was inspired by all styles and could work with them all.

After a while the group became a little bigger and they became a crew! Mr Rebels was not only the choreographer, he also was one of the dancers. His talent was creating, and throughout his dancers, his vision came to life! And so began the big journey for the crew called “Da Rebels”. They started to join competitions, and conquer all they attended. In the Netherlands at first. But when they started to win every competition, they also went international. People got to know Da Rebels and wondered what their recipe was for such successes. Besides the passion, dedication and hard work they put into it, it was the diversity they came with.

Mr Rebels always did things nobody ever did. He started with making things, other dancers followed doing that afterwards. Think about different kind of music, combination of dance styles, clothes, and so on. He was a leader.
The main reason for all this to happen, was the beautiful vision of Mr Rebels, and his will to bring his vision to life. Nowadays people know Da Rebels not only from winning competitions, or having great theater shows, but from the uniqueness they had, and always will have. Mr Rebels is still on top of his game, challenging himself and his dancers to be the best coach and maker here!

At the moment he is training the third generation. From little kids to adults. From non-educated dancers to professional dancers. From modern/ballet dancers to streetdance/hiphop dancers. He can work with all of them. With the focus on growing as humans and dancers, in combination with having no boundries to achieve something, they came this far!
And the focus now is to give something back to the dance community. As he achieved a lot in places as Curacao, Belgium, Miami, Germany, Croatia, Sweden, Slovenia, UK, South Africa, teaching and working for artists like Anouk and others. This is just a little brief what all he had done!
Now is time for Slovenia to get all of that , what he can bring into dance and more. His classes are not to be missed!
 
MONIKA VESELČIĆ
 
This Slovenian dancer, teacher and choreographer trained and coached dance groups for 11 years, taking them on competitions and achieving great results all around world. Her passion for dance, art, travel and teaching abroad took her many places and opened so many new doors in dance industry. Because of her love and hunger for new challenges and experiences she moved to Holland to teach and create. She believes that eventhough every new beginning is hard, motivation and dedication are the forces which bring you closer to your goals and dreams.

Moving to Holland has opened a big door for her: becoming part of DaRebels Crew. These unique individuals all share the same drive when it comes to dance: hard work, sacrifices, inspiring others and not only reaching the community in Holland but also worldwide. The focus is on training both body and mind to become mentally and physically stronger as both are needed to create balance in dance and in life. This way of training has set a strong base for Monika to improve herself and her art.
While teaching she also uses this way of approaching her students and makes sure they finish the class with not only gained knowledge about dance but about life as well. Her choreographies are a combination of technique and freedom of expression and challenging for every level.
Come and join to dance and share positive vibes!
 
16:00 - 17:30 MONIKA VESELČIĆ
17:45 - 19:15 MRREBELS
 
REGISTER AT Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
 
There is a limited number of places!
The classes must be paid for before there commencement, which is why we ask you to come to Bolero dance center half an hour before the start of your class!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2020 Bolero. Vse pravice pridržane.