fbpx

 

Meseca februarja Valentin potrka na vrata na dan, ko se ptički ženijo. Govori se o ljubezni, medsebojnem spoštovanju, naklonjenosti in malih pozornostih. Ljubezni namreč ne moreš kupiti z darili, ne pride brez truda in tudi ne brez vloženega časa in energije v odnos. Pa naj bo to odnos s partnerjem, družino ali prijatelji. Pomembna so dejanja in več kot damo, več lahko sprejmemo. Bolj se trudimo, bolj naš odnos cveti in raste, naše vezi pa postajajo močnejše, trdnejše.

 

Nekaj najlepšega je torej nakloniti čas en drugemu in zakaj ne bi to storili s plesom. Ples nam omogoča izražanje samega sebe in svojih čustev. Ko pa na plesišče povabimo svojega partnerja, se mu posvetimo, se z njim zbližamo, sledimo njegovim namigom in tako brez besed, samo z občutki poslušamo, slišimo in komuniciramo.

 

Zato s strastjo prepojite latinskoameriške plese in se graciozno zavrtite v ritmih standardnih plesov, dodajte nekaj temperamenta modernih plesov in se prepustite izbrani plesni glasbi v petek, 15. 2. 2019 ob 21h, ko se prične VALENTINOV PLES v prostorih Plesnega centra Bolero, na Dunajski 49 v Ljubljani.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2020 Bolero. Vse pravice pridržane.