fbpx

 

Že od nekdaj pravim, da je PLES moje življenje. Ples diham, čutim in ga živim.

 

Sem Danaja Ažman in sem stara 13 let. Plešem že od majhnega, vendar sem se za obiskovanje plesne šole in resnejših treningov odločila šele pri 7 letih. Plešem HIP HOP pod vodstvom trenerke Barbee Šuštaršič, moja največja vzornica pa je moja sestrična Nika Kljun.

 

Dosegla sem že  ogromno dobrih rezultatov, ki so bili posledica veliko treningov, strasti in želje do plesa ter povezanosti s soplesalci in trenerko.

 

Kot solistka sem 3-kratna državna in pokalna prvakinja ter vice svetovna prvakinja, s soplesalko Kajo sva tudi večkrat osvojili naslov državnih in pokalnih prvakinj, z malo skupino, formacijo in produkcijo pa smo že vsa ta leta zelo uspešni in smo velikokrat ubranili naziv državnih, evropskih kot tudi svetovnih prvakov.

 

V letu 2018 se je končno uresničila moja želja in obiskala sem Los Angeles, kar so sanje marsikaterega plesalca. Od tam sem odnesla veliko znanja, pustila pa svoje srce…

 

Pred kratkim sem se odločila nadgraditi svoje znanje, zato sem začela trenirati tudi modern in že na prvi tekmi osvojila 5. mesto.

 

Že 2 leti sama ustvarjam in koreografiram in nadvse sem hvaležna svojemu plesnemu klubu Bolero, ki bo tako meni kot tudi drugim mladim plesnim talentom, omogočil, da se preizkusimo tudi v učenju.

 

Pridi in zapleši z mano!

 

Prijave so zaključene. Class je poln!

 

 

Nedelja, 27.1. 2019 ob 16.30 na Dunajski cesti 49.

 

BREZPLAČEN VSTOP!

 

Pofočkaj se na Facebooku:

Youth hip hop class - Danaja Ažman

 

 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

FacebookInstagram

© 2019 Bolero. Vse pravice pridržane.