fbpx

PLESNI CENTER BOLERO

Dunajska cesta 49

1000 Ljubljana

 

 

SPLOŠNI POGOJI BOLERO

 

 

NASTOP POGODBENEGA RAZMERJA

Obligacijsko razmerje (pogodbeno razmerje) med ponudnikom in izvajalcem storitev, Plesnim centrom Bolero d.o.o., (v nadaljevanju Bolero) ter sprejemnikom ponudbe (v nadaljevanju stranka, udeleženec) nastane v trenutku, ko stranka odda izpolnjeno prijavnico preko spletne strani na www.bolero.si ali direktno na recepciji Bolera. Za mladoletne osebe mora prijavnico izpolniti in oddati njegov zakoniti zastopnik (starši, skrbniki). Z nastankom obligacijskega razmerja med Bolerom in stranko se slednja zaveže, da bo spoštovala »Splošne pogoje Bolero«, ki so objavljeni na spletni strani Bolero pod rubriko Splošni pogoji ter se prav tako nahajajo v fizični obliki na recepciji Bolera. Splošni pogoji se nanašajo na vse storitve, ki jih izvaja Bolero.

 

INFORMACIJE
Informacije o storitvah Bolera vam nudimo:
- na spletni strani www.bolero.si

- preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

- s povratno pošto, če nam pišete na naslov: Bolero, Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana
- po telefonu 01 512 0 512 ali 040 322 522 času uradnih ur
- osebno, na recepciji Bolera v času uradnih ur

Informacije o uradnih urah pisarne in o delovnem času izvajanja dejavnosti so objavljene na naši spletni strani.

 

REZERVACIJE TEČAJEV

Rezervacije tečajev sprejemamo brezplačno na recepciji Bolera ali preko spletne strani www.bolero.si

Rezervacija velja do dogovorjenega datuma pred pričetkom tečaja, ko morate šolnino poravnati, sicer vam mesta v želeni skupini ne moremo zagotoviti.

Vpis v skupino je mogoč do zapolnitve prostih mest.

 

VPIS V TEČAJE
V tečaj se vpišete z izpolnitvijo vpisnega obrazca s svojimi podatki preko spletne strani ali osebno na recepciji Bolera ter s plačilom tečaja po veljavnem Ceniku Bolera na dan plačila, ki mora biti izvršeno najkasneje do pričetka prve vaje tečaja.

 

Plačilo velja za določeno časovno obdobje, ki ga obsega izbrani tečaj (praviloma gre za dvomesečne večstopenjske programe). V primeru nadaljevanja izobraževanja v višje stopnje  je potrebno šolnino poravnati vnaprej, najkasneje do pričetka prve vaje v novem dvomesečnem obdobju, sicer se udeleženec ne more udeležiti vadbe v novi stopnji tečaja.

Udeleženec tečaja dokazuje plačilo šolnine z originalom potrdila o plačilu, kar preveri plesni pedagog pred vstopom stranke v dvorano pred pričetkom tečaja. Brez potrdila se udeleženec vaje ne more udeležiti. Enako velja ob udeležbi stranke na enkratnih dogodkih, n.pr. plesni prireditvi. Ta določba »Splošnih pogojev Bolero« je obvezna in se šteje, da so z njo seznanjeni vsi udeleženci oziroma njihovi zakoniti zastopniki.

 

CENIK STORITEV

Cenik storitev Bolera je objavljen na spletni strani www.bolero.si , prav tako je cenik nameščen na vidnem mestu v recepciji Bolera. Pridržujemo si pravico do sprememb cen in plačilnih pogojev kadarkoli v koledarskem letu.

Cenik lahko vsebuje tudi razne popuste.

- Popusti ob raznih akcijah se ne prištevajo k popustom v ceniku.

- Popusti veljajo le ob plačilu celotnega programa, do predvidenega datuma in se med seboj ne seštevajo.

- Družinski popusti veljajo samo ob vpisu več družinskih članov v istem vpisnem obdobju v tečaje katerih koli zvrsti (ne velja za maturantske, valetne, ŠPF in sorodne tečaje).
- Ob vpisu več otrok iz iste družine velja polna oz. najvišja cena tečaja za otroka, ki tedensko opravi največje število redne vadbe, do popusta pa so upravičeni ostali otroci.

- Pojasnila cenika in končne odločitve glede ugodnosti in popustov so v pristojnosti direktorja Bolero d.o.o..

 

NAČIN PLAČILA IN PLAČILNI POGOJI

Plačilo udeležbe na tečajih se izvede pred pričetkom plesnega tečaja (mesečno ali dvomesečno) z gotovino na recepciji Bolera ali z nakazilom na transakcijski račun Bolero d.o.o. SI56 0700 0000 1161 762.

 

ODGOVORNOST
Udeležba na plesnih tečajih in ostalih programih Bolera je prostovoljna in na lastno odgovornost posameznika. Nezgodno zavarovanje strank ni vključeno v ceno storitev.

 

OBDOBJE IZVAJANJA PLESNIH TEČAJEV

Dejavnost izvajanja plesnih tečajev v plesni šoli Bolero poteka vsak dan v tednu, letno v časovnem obdobju 10 mesecev - od 1. septembra do 30. junija, ne poteka pa v vnaprej objavljenih posameznih terminih v času praznikov in šolskih počitnic.

 

INDIVIDUALNE URE

Individualne ure je potrebno plačati vnaprej in potrdilo o plačilu izročiti plesnemu učitelju na uri.

Odjava individualne ure je možna najmanj 6 ur pred pričetkom individualne ure. Denarja ob kasnejših odjavah ne vračamo.

 

VARSTVO AVTORSKE PRAVICE

Vsebina učnih programov Bolera je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo družbi Bolero d.o.o. Udeležence obveščamo, da snemanje koreografij in učnih programov Bolera ni dovoljeno, prav tako se dokumentov, objavljenih na spletnih straneh Bolera ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Bolero d.o.o..

 

KODEKS VEDENJA IN ODGOVORNOST ZA STVARI (PREDMETE)

- Udeleženec pride na plesne vaje vsaj 10 minut pred začetkom v opremi, katero smo vam svetovali pri vpisu, in jih ne zamuja, da ne moti potek dela.

- V garderobi se preobleče in preobuje v primerno plesno obutev. Čevlje, v katerih je prišel, pusti v garderobi pred dvorano.

- Vredne predmete (nakit, denar, mobilni telefon ipd.) odloži na police v dvorani, saj garderobni prostori niso varovani. Za garderobo, pozabljene in izgubljene predmete Bolero ne odgovarja.

- V dvoranah je prepovedano kajenje, vnašanje hrane in pijače (razen bidonov) ter gibanje domačih živali ter neprimeren odnos do opreme v prostorih Bolera. V primeru neupoštevanja tega pravila morajo tečajniki ob opozorilu reditelja ali plesnega pedagoga prostor zapustiti. Denarja v tem primeru ne vračamo.

- Udeleženec ima s seboj ima vedno veljavno izkaznico oz. račun za obisk tečaja, ki jo pred začetkom posamezne vaje pokaže plesnemu pedagogu, saj brez nje ne sme v dvorano.

- V primeru neplačila obisk plesnih vaj ni možen.

- Predšolske in mlajše otroke oddajo starši plesnemu pedagogu pred vhodom v dvorano in jih prevzamejo ob koncu tečaja ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela.

 

UPOŠTEVANJE ODSOTNOSTI

Odsotnost z vaj pri znesku šolnine/vadnine upoštevamo samo v primeru:

- Daljše odsotnosti (bolezen, poškodba). Ustrezno število vaj odštejemo od že vplačane šolnine samo na podlagi pisne najave odsotnosti najkasneje prvi dan odsotnosti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in ob predložitvi zdravniškega potrdila o bolezni ali poškodbi. Upoštevamo samo odsotnost, ki je daljša od dveh tednov.

- Naknadnega vpisa v skupino. Šolnina za program se ustrezno zmanjša za število zamujenih vaj skladno s cenikom PŠ Bolero. Odsotnost obračunamo od polne cene tečaja, ne od cene s popustom.
- Že vplačano šolnino vračamo v celoti samo v primeru, da se izvedba tečaja ne realizira zaradi premajhnega števila vpisanih.

- Predšolskim otrokom, za katere se izkaže, da ne morejo slediti programu oz. da ne želijo več obiskovati plesnih vaj, zaračunamo (po pogovoru plesnega pedagoga s starši) število že izvedenih vaj po ceniku, preostanek vplačila vrnemo.

- Odsotnosti iz vaj zaradi katerih koli drugih razlogov od že vplačane šolnine ne obračunavamo, oziroma je ne upoštevamo. Že vplačana šolnina se zaradi odsotnosti ne prenaša v naslednje plačilno obdobje.

 

UPORABA DVORAN
Zasedenost dvoran je znana vsem receptorjem in učiteljem, ki delajo v Boleru. Stranke lahko dvorane uporabljajo samo v času trajanja svojega programa ob prisotnosti učiteljev, učitelji morajo vse dodatne uporabe dvoran najaviti.

Tekmovalci Bolera uporabljajo dvorane izrecno na podlagi rezervacije prostih terminov dvoran izključno za potrebe tekmovanj. V vseh ostalih primerih se prosti termini dvorane lahko uporabijo samo ob rezervaciji in plačilu najema ure dvorane po ceniku oz. dogovoru.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Bolero nudi posebno skrb varnosti osebnih podatkov strank. Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani zaupno in so uporabljeni le za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Z  osebnimi podatki upravljamo z največjo skrbnostjo, upoštevajoč veljavno zakonodajo in najvišje standarde njihove obravnave. Za varnost osebnih podatkov med drugim skrbimo z ustreznimi organizacijskimi ukrepi, postopki dela in naprednimi tehnološkimi rešitvami ter zunanjimi strokovnjaki z namenom čim bolj učinkovite zaščite osebnih podatkov. Pri tem uporabljamo ustrezno stopnjo zaščite in razumne fizične, elektronske in administrativne ukrepe, s katerimi zbrane podatke varujemo pred nenamernim ali nezakonskim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščenim razkritjem osebnih podatkov ali pred nepooblaščenim dostopom do osebnih podatkov, ki so bili preneseni, shranjeni ali drugače obdelani.

 

Bolero od uporabnikov za namene vpisa v izobraževalne programe (plesno šolo, ipd), razporejanja v vadbene skupine, zaračunavanje vadnine (in morebitnih ostalih storitev), obveščanja o novicah in dogodkih, objavljanja rezultatov, foto in video gradiva ter pošiljanja e-računov, zbira sledeče osebne podatke uporabnika: ime in priimek, spol, datum rojstva, ulica in hišna številka, poštna številka in kraj bivanja, številka mobilnega telefona, elektronski naslov.

 

S strinjanjem (potrditvijo) »Splošnih pogojev Bolero« in s tem posledično vzpostavitvijo pogodbenega odnosa med uporabnikom in Bolerom, se uporabnik strinja in daje soglasje, da Bolero osebne podatke uporabnika obdeluje z namenom vpisa v Bolero, razporejanja v vadbene skupine in obveščanja o izvajanju aktivnosti, z namenom pošiljanja podatkov, potrebnih za izvedbo plačila vadnine in ostalih stroškov, vključno s pošiljanjem e-računov po elektronski pošti, s fotografiranjem, snemanjem in objavljanjem posnetkov, na katerih se uporabnik nahaja v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih Bolera ter z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov, kjer se uporabnik nahaja.

 

S potrditvijo soglasja uporabnik izrecno izjavlja:

  • da je starejši/-a od 16 let in da je ob registraciji podal resnične in verodostojne osebne podatke,
  • je seznanjen, da lahko zahteva vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave njegovih osebnih podatkov ali osebnih podatkov njegovega otroka ali da poda ugovor zoper obdelavo in prenosljivost njegovih osebnih podatkov ali osebnih podatkov njegovega otroka, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Bolero, Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana ali z elektronskim sporočilom na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • da je seznanjen, da lahko vloži pritožbo pri nadzornemu organu, če meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov,
  • da je seznanjen, da se bodo njegovi osebni podatki in osebni podatki njegovega otroka obdelovali izključno s strani Bolera in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podaja svoje izrecno soglasje,
  • da je seznanjen, da Bolero osebne podatke zbira samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oz. do preklica privolitve, potem pa se jih trajno izbrišete,
  • da je seznanjen, da programi Bolera potekajo v objektu z video nadzornim sistemom,
  • da je seznanjen, da »Politika zasebnosti Bolero« podrobneje ureja področje varstva osebnih podatkov in se v njej lahko seznani z vsemi s podrobnostmi.

 

 

Ljubljana, dne 15. 08. 2018

Zoran Kljun, direktor

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2020 Bolero. Vse pravice pridržane.