fbpx

Petkovi plesni večeri družabnih plesov

V Boleru skozi celo leto, ob petkih, vodimo plesne večere – preplesavanja, za plesne pare višjih in klubskih stopenj družabnih plesov - za ljubitelje plesnih ritmov z večletnimi izkušnjami. V prijetni plesni družbi boste v »ta pravem« plesnem okolju preplesovali in utrjevali plesne figure in plesne korake. Naš plesni učitelj oziroma učiteljica vam bo na razpolago za vaša plesna vprašanja!

 

Zavrtimo se ob zvokih latinskoameriških, standardnih in modernih ritmov, občasno skupaj zaplešemo novo plesno figuro ali skupinski ples in poskrbimo za kakšno presenečenje!

 

Plesni večeri družabnih plesov
Ob petkih od septembra do avgusta 21:00 - 23:30 Plesni center Bolero 7,50 EUR / osebo / plesni večer

 

Pridite in zaplešite z nami v dvorani na Dunajski cesti 49 v Ljubljani, kjer bo za prijetno vzdušje vedno poskrbel naš plesni učitelj ali plesna učiteljica.

  

Vsak petek od septembra do avgusta, razen: 1.11.2019, 27.12.2019 ter 1.5.2020 zaradi praznikov ali počitnic in v terminih tematskih plesov.

 

Opomba: Cene vstopnic za udeležbo na tematskih plesih (Otvoritveni ples, Jesenski ples, Božični ples, Novoletni ples, Pustni ples, Valentinov ples, Pomladni ples, Zaključni ples, ipd.) bodo oblikovane glede na vsebine plesov.

 

Sobotna plesna preplesavanja

Ob sobotah ste na preplesavanja vabljeni plesni pari nižjih stopenj družabnih plesov, da v sproščenem vzdušju preplešemo vse naučene figure in plesne korake. Plesni učitelj vam bo pri tem z veseljem priskočil na pomoč, saj vam bo na razpolago za vsa plesna vprašanja – teoretična in praktična. Predvsem pa so preplesavanja namenjena vašemu boljšemu počutju na plesišču in izmenjavi plesnih izkušenj. Ob vsem tem se vam bo dvignila tudi samozavest, telo pa vam bo hvaležno za takšno obliko rekreacije.

 

Sobotna preplesavanja
tba  19:00 - 20:30 Plesni center Bolero 6,50 EUR / osebo / večer

  

Pridite in zaplešite z nami v dvorani na Dunajski cesti 49 v Ljubljani, kjer bo za prijetno vzdušje vedno poskrbel naš plesni učitelj.

  

Vsako prvo in tretjo soboto v mesecu.

 

Opomba: Pridržujemo si pravico do sprememb v urnikih, ki bodo predhodno objavljene.

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2020 Bolero. Vse pravice pridržane.