fbpx

Aktualne novice

POIŠČI SVOJ PLESNI TEČAJ

Izberi zvrst
Izberi starost
Izberi zahtevnost

Izberi starostno skupino

Zaplešite z nami

 

Dragi prijatelji plesa! Veseli smo, da ste si vzeli trenutek časa in brskate informativne strani naše plesne šole. V 30-ih letih dela smo v Ljubljani in v Sloveniji postali renomirana plesna šola, v kateri na družabnem in tekmovalnem nivoju zapleše na tisoče otrok, mladine in odraslih.

 

BOLERO se ponaša z izvrstnimi koreografi, ki delujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Več kot uspešna in plesu popolnoma predana, slovenska ambasadorka plesa, Nika Kljun živi v Los Angelesu, od koder svoje bogato plesno znanje prenaša na vse Hip hop navdušence po celem svetu, še zlasti pa na trenerje in plesne učitelje Bolera, ki že leta ustvarjajo vrhunske plesalce, ki dosegajo vrhunske rezultate.

 

Pridružite se Boleru tudi Vi!

 

 

ZAČNITE ŽE DANES

Tečaji za maturante

Vabimo vas na novo spletno stran maturant.si

 

Maturantski ples ... edinstven dogodek v življenju vsakogar! Zgodi se samo enkrat in prav je, da se nanj dobro pripravimo!


Priprava na ta svečani večer je za vas maturante ena izmed zadnjih priložnosti, da se v družbi sošolcev in prijateljev naučite plesati. Zato si v Boleru prizadevamo VSEM maturantom pod ugodnimi pogoji omogočiti pripravo na slavnostni zaključek srednje šole.


Prepustite se Boleru …

  • Naš več kot 20 članski Bolero strokovni team sestavljajo izkušene in simpatične plesne pedagoginje (in pedagogi) z dolgoletnimi izkušnjami na področju dela z otroki, mladostniki in odraslimi. 
  • Poleg že uveljavljene slavnostne četvorke, sestavljene iz 4 slik, naučimo maturante zaplesati tudi venček družabnih plesov (lahko ga prilagodimo potrebam in željam maturantov), ki na maturantskem plesu požanje bučen aplavz ter navdušenje maturantov in gostov.
  • Obiskovanje tečajev omogočimo tudi socialno šibkejšim dijakom (popusti, gratis tečaji).
  • Poučujemo na večih lokacijah v različnih terminih, tako da skušamo ugoditi vašim željam in urniku (lahko tudi na vaši šoli)!
  • Maturantom in njihovim staršem nudimo 50% popust ob prvem vpisu v redne plesne tečaje v vseh enotah naše plesne šole po Sloveniji!
  • Staršem maturantov nudimo brezplačne osvežitvene tečaje družabnih plesov, da bodo na maturantskem plesu s sinom ali hčerko sproščeno zaplesali.

 

Še več informacij o plesnih tečajih za maturante in izvedbi maturantskih plesov, si preberite na naši novi spletni strani maturant.si

 

 

 

 

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.