fbpx

Dragi plesalci, starši ter vsi ljubitelji plesa!

 

Božična produkcija predstavlja vrhunski dogodek Plesnega centra Bolero za plesalce, plesne pedagoge ter verjamemo, da tudi za vas, starše naših plesalcev. Gre za edinstveno priložnost druženja in vpogleda v to, kaj zraste iz »malega plesalca« ali začetnika skozi leta treningov.

 

Obveščamo vas, da bo letošnja BOŽIČNA PRODUKCIJA potekala v soboto, 16. 12. 2023, v ŠPORTNI DVORANI Srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole Ljubljana, Dunajska cesta 102, 1000 Ljubljana.

 

Ker je naša Bolero družina obsežna in želimo, da se vsi gostje udobno namestite na tribunah, bomo izvedli več prireditev.

 

»WINTER CANDYLAND« bo ponudil raznovrstne plesne koreografije najmlajših otrok, malo starejših ter odraslih članov Plesnega Centra Bolero. Posebno sladko vzdušje bo ustvarjal Chupa Chups, ikonična in vedno priljubljena lizika na palčki. Pričakujemo prijetno praznično doživetje, ki bo dodalo sladkost in energijo celotni izkušnji prireditve.

 

NAKUP VSTOPNIC: Za izogib gneči na dan prireditve priporočamo nakup vstopnic v predprodaji. Vstopnice so na voljo na recepciji PC Bolero po ceni 7 €/osebo ali na dan prireditve v ŠD po ceni 9 €/osebo.

 

Omenimo naj, da nudi prireditveni prostor na gradbeni šoli omejeno število brezplačnih parkirnih mest (je pa v okolici veliko plačljivih parkirnih mest). Naprošamo vse, ki živite v bližini dvorane, da se do dvorane pripeljete z drugim prevoznim sredstvom in ne z osebnim avtomobilom, ali pa morda pridete peš.

 

VSI, KI NASTOPAJO, IN PREDŠOLSKI OTROCI IMAJO PROST VSTOP!

 

TEKMOVALCI DOBIJO ENO VSTOPNICO GRATIS, KI JE NAMENJENA STARŠEM (na treningu jih razdeli trener).

 

»Plesni učitelj je kot čarovnik, ki s svojim znanjem in umetnostjo čara v otrocih ljubezen do plesa. Njegov največji uspeh je, ko s svojo čarovnijo doseže njihovo srce.«

 

Lep plesni pozdrav!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.