fbpx

 

Za veliki finale plesne sezone vas z veseljem vabimo na Zaključno produkcijo Plesnega Centra Bolero, na kateri bodo nastopile plesne skupine Bolera vseh starosti. Videli boste, kako lahko napreduje skozi leta tudi vaš otrok. Za posebno vzdušje bodo poskrbeli naši najboljši tekmovalci, ki posegajo že vrsto let po najvišjih mestih na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih! Navdušili vas bodo z njihovimi vrhunskimi tekmovalnimi točkami, hkrati pa boste spoznali mnogo plesnih pedagogov in koreografov, ki bodo morda že prav kmalu učili prav vašega otroka.

Pričakujemo vas v soboto,18.6.2022 na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli Ljubljana (Dunajska 102).

Omenimo naj, da nudi prireditveni prostor na gradbeni šoli omejeno število brezplačnih parkirnih mest (je pa v okolici veliko plačljivih parkirnih mest). Naprošamo vse, ki živite v bližini dvorane, da se do dvorane pripeljete z drugim prevoznim sredstvom in ne z osebnim avtomobilom, ali pa morda pridete celo peš.

 

Vstopnina znaša 5 €/osebo (predšolski otroci in vsi nastopajoči imajo prost vstop). Vstopnice so že na voljo na recepciji Plesnega Centra Bolero. Na dan prireditve bo vstopnina 8 €/osebo, zato vas naprošamo, da nakup na recepciji Bolera uredite čim prej, saj se želimo izogniti gneči pri vstopu v dvorano. Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

Na zaključni produkciji vam bo na razpolago tudi nakup Bolerovih poletnih majic po ceni 10 €. Veseli bomo, če nam boste v majici, skozi poletje ali na dan prireditve, poslali kakšno fotografijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Iskreno se vam zahvaljujemo, da skupaj plešemo in ustvarjamo prelepe plesne zgodbe, ki za vedno ostajajo v našem spominu in ustvarjajo zgodovino.

 

Veselimo se srečanja! Lep plesni pozdrav vsem do snidenja!

 

Dunajska cesta 49, 1000 Ljubljana

 

Uradne ure:

Pon. - pet. od 10:00 do 19:00

 

Tel: 01 512 0 512

Mob: 040 322 522

 

Email: info@bolero.si

 

 ZSInstagram

ZSFacebook

© 2024 Bolero. Vse pravice pridržane.